Graviola: Et naturligt mirakel til helbredelse af kræft

Vi ved, at graviola er et sandt mirakel for at holde kroppen sund, og det er et af de mest kraftfulde naturlige lægemidler, der findes.
Graviola: Et naturligt mirakel til helbredelse af kræft
Maricela Jiménez López

Skrevet og kontrolleret af læge Maricela Jiménez López.

Sidste ændring: 20 juli, 2021

Graviola er et naturligt alternativ til helbredelse og forebyggelse af kræft. Lær alt om fordelene her!

I lang tid er behandlingerne for flere dødbringende sygdomme, såsom kræft, afledt af “videnskabelige” metoder med tvivlsom effektivitet i de fleste tilfælde.

Frygt for offentligheden og det stærke pres, der udøves af officielle lægemiddelmyndigheder, traditionelle lægemiddelkollektiver og farmaceutiske laboratorier dedikeret til helbredelse af kræft, har skabt en situation, der gør, at når en person finder ud af, at de har denne skræmmende sygdom, vover de ikke at kigge efter mindre aggressive og mere naturlige muligheder.

Men hvis du ikke ønsker at gennemgå hård behandling, er der naturlige medicinske behandlinger med testet og dokumenteret effektivitet, der gør fremskridt i lyset af officielle behandlinger.

Disse behandlinger har vist sig at være lige så effektive og undertiden endnu mere effektive end officielle behandlinger for forskellige former for kræft.

De er endda uden de barske bivirkninger fra officielle behandlinger (forringelse af immunsystemet, hårtab osv.) og andre sekundære virkninger af kemoterapi, såsom vægttab (kendt som “kakeksi”).

Der er også de triste konsekvenser, som mange gange ikke kun er resultatet af sygdommen, men også den kemoterapeutiske behandling, såsom konstant, ukontrollabel opkastning.

Oprindelse, egenskaber og dyrkning af graviola

I virkeligheden ved ingen nøjagtigt, hvor graviola opstod. Mange mennesker mener, at da indfødte mesoamerikanere dyrkede det i det tropiske Amerika og endda i Afrika. Men dets naturlige oprindelseszone er de fugtige troper.

Graviola er et løvfældende træ. Det vil sige, i løbet af en bestemt årstid falder bladene af, og træet producerer ikke frugt.

Blomsterne ses mellem oktober og januar, og træet bærer frugt (den udsøgte soursop-frugt) engang mellem månederne december og april. Graviola-træet er meget modstandsdygtigt over for vind, tørke og skader fra termitter.

Graviola-træet er meget kendt for sin frugt, soursop, der ligner et stort “cherimoya“, dækket med pigge, med meget saftigt kød. Det giver en meget forfriskende og velsmagende juice. Derfor bruges den ofte til fremstilling af isdesserter, budding, marmelade og forfriskende drikkevarer.

Graviola, den naturlige kemoterapi

I denne artikel taler vi altså om en plante med det videnskabelige navn Annona muricata, der er kendt som soursop, graviola. Graviola-træet er hjemmehørende i hele Mesoamerika.

Hovedårsagen til, at vi taler om graviola i dag, er imidlertid, at det er naturligt kræftbekæmpende. Der er mange undersøgelser, der beviser denne kendsgerning.

Graviola

I United States National Institute of Cancer blev det bevist i 1976, at graviola har en effekt lignende kemoterapi, der er mere end 10.000 gange større end forbindelsen, Adriamycin. Det er en af de mest aggressive forbindelser, der anvendes i egentlig kemoterapi.

Men derudover har den også en ekstraordinær egenskab, som adskiller sig radikalt fra traditionel kemoterapi.

Traditionel kemoterapi angriber sunde celler i samme hastighed som kræftceller. Kemoterapi kan nemlig ikke skelne mellem syge celler og raske celler. Men g raviola lader sunde celler være alene, mens den angriber (med stor kraft) kræftceller og bremser og stopper deres vækst.

Mange andre undersøgelser har også bevist deres kræftbekæmpende fordele. I år 1997 i en undersøgelse på Purdue University i Indiana, viste en undersøgelse, at graviola har anti-kræftfremkaldende egenskaber, når man kæmpede mod hjertekræft, prostatakræft, brystkræft, blærekræft, endetarmskræft, kræft i spiserøret, tyktarmskræft, og ligeledes, dens effektivitet som en behandling mod leukæmi.

Kræftbekæmpende egenskaber

På grund af tilstedeværelsen af et naturligt kemoterapeutisk kemikalie, der kaldes ACET ogenin, i sine blade, har graviola kræftbekæmpende evner 10.000 gange stærkere end Adriamycin (et giftigt stof af kunstig oprindelse).

Naturlig kemotaxis er en proces, hvor forbindelsen angriber celler, der indeholder nogle kemiske stoffer (dem, der er unikke for maligne eller kræftceller), mens de lader sunde celler være, mens unaturlige kemobehandlinger virker ved at angribe kræftceller og sunde celler, hvilket skader kroppen generelt.

Korrekt dosering

Den bedste måde at tage graviola på er ved at tage et præparat af jordbundne graviola-blade. Det kan enten være i kapsler eller i piller. Man skal tage dem ca. 15 til 20 minutter, før du spiser.

  • Forebyggende brug: Den tilstrækkelige mængde er at tage cirka 500 mg i en halv time, før du begynder at spise.
  • Helbredende anvendelse: Tag 1 gram eller op til 2 gram alt efter typen og sværhedsgraden af din sygdom.

Andre anvendelser: Graviola, et naturligt mirakel

Selvom den primære anvendelse af graviola er som kræftbekæmpende middel, er graviola en plante, der også har andre egenskaber.

Det er blandt andet bakteriedræbende, antiparasitiske, antispasmodiske (hjælper med at kontrollere muskelspasmer), insekticid og antithelmintisk (hjælper med at fjerne ormei tarmsystemet) egenskaber.

Derfor anbefaler vi altid, at du tager mindst den forebyggende dosis.

Vi ved, at graviola er et sandt mirakel for at holde kroppen sund. Det er et af de mest kraftfulde naturlige lægemidler, der findes.


Denne tekst er kun til informationsformål og erstatter ikke konsultation med en professionel. Hvis du er i tvivl, så konsulter din specialist.