Gulerod, appelsin og persille juice til vægttab

Selvom den er rig på vitaminer, skal du under ingen omstændigheder erstatte denne juice med dine måltider. Det er tænkt som et supplement til din kost, ikke en stor del af den.
Gulerod, appelsin og persille juice til vægttab

Sidste ændring: 26 august, 2022

Naturlige juicer har en stigende popularitet, fordi de hjælper med vægttab på den sunde måde uden at sulte sig selv. Det er normalt kendetegnet ved et lavt kalorieindhold med mange vigtige vitaminer, mineraler, antioxidanter og andre vigtige næringsstoffer, der understøtter en kost til vægttab. I denne artikel vil du kunne læse om gulerod, appelsin og persille juice til vægttab!

I dagens artikel vil vi give dig en lækker opskrift på en gulerod og appelsinjuice, der vil hjælpe dig med hurtigt at tabe vægt.  Kombinationen af disse to ingredienser, giver denne drik rensende egenskaber, der vil forbedre dit generelle helbred og samtidig hjælpe med vægttab. Lad os finde ud af mere!

Hvordan virker denne naturlige juice-diæt?

Gulerødder og appelsiner giver begge din krop en store mængde af antioxidanter, som fremmer fjernelsen af giftstoffer i kroppen, der ellers bidrager til ophobningen af fedt. For at forstå hvor fordelagtig denne juice kan være for din kost, vil det hjælpe at vide mere om disse ingrediensers egenskaber.

Gulerødders fordele til vægttab

Gulerodsjuice

Gulerødder er blevet en af de vigtigste fødevarer til vægttab, fordi de er en naturlig kilde til fibre, der bidrager til god fordøjelse og fjernelsen af affald, så kroppen kan fungere ordentligt. Desuden er gulerødder meget mættende hvilket gør, at du ikke indtager for mange kalorier, når du snacker imellem dine måltider.

De fremmer detoxing, aktiverer enzymer og forbedrer din krops evne til at fjerne affald. De er også et fremragende diuretikum, da de stimulerer dine nyrer til at fjerne overskydende væske igennem urinen. 

De er rige på vitaminer og mineraler, har lavt fedtindhold og få kalorier, men et stort vandindhold. Gulerødder er en termogen fødevare, hvilket betyder at de forbedrer din krops evne til at forbrænde kalorier og tabe vægt hurtigt. Som om dette ikke var nok, så har de et lav-glykæmisk indeks og er rige på beta-caroten, vitamin A og kalium.

Anbefalet læsning efter “Gulerod, appelsin og persille juice til vægttab”:

Nedsæt indtaget af kulhydrater for hurtig vægttab

Appelsiners fordele til vægttab

Appelsinjuice

Denne lækre frugt er igennem årene blevet hædret som en af de bedste kilder til vitamin C, som hjælper med at booste imunforsvaret og forebygger forskellige sygdomme. Men et andet interessant faktum er, at appelsiner indeholder vigtige antioxidanter, der bidraget til regenereringen af celler, et godt kardiovaskulært helbred og sund hud.

For at vise dig hvordan appelsiner kan fremme et sundt vægttab, er det vigtigt at pointere, at de forbedrer din fordøjelse, hjælper med at fjerne giftstoffer fra kroppen og bidrager til en velfungerende lever. Appelsiner indeholder syre, antioxidanter og fibre, der øger dit stofskifte, forbrænder flere kalorier og hjælper dig med at tabe vægt.

Hvordan laver man en gulerod og appelsinjuice, der hjælper med vægttab?

Nu da du kender alle fordelene ved denne juice, er det tid til at følge de simple tilberedningstrin, så du kan nyde godt af alle dets fordele.

Ingredienser

Appelsiner og gulerod
 • 2 appelsiner
 • 2 gulerødder
 • 1 kop vand (200 ml)
 • 1 bundt persille

Tilberedning

Juiceopskrift
 • Trin 1. Fjern bladene fra persillestilkene.
 • Trin 2. Skær gulerødderne i skiver.
 • Trin 3. Skær appelsinerne i halve.
 • Trin 4. Ekstraher saften
Juiceopskrift
 • Trin 5. Tilsæt gulerødderne og persillen til en blender.
 • Trin 6. Tilsæt koppen med vand og saften fra appelsinerne.
 • Trin 7. Blend i et par minutter indtil det er godt blandet.
 • Trin 8. Server frisk med et par isterninger.

Læs også denne artikel “Gulerod, appelsin og persille juice til vægttab”:

Mentale fif til vægttab

Husk!

Denne juice er beregnet til at supplere et vægttab, men det er ikke en mirakeldrik, der vil fjerne de ekstra kilo over natten. At tilføje drikken til din daglige kost vil øge dit stofskifte og hjælpe dig med at forbrænde flere kalorier. Ideelt bør du drikke den på en tom mave for at forstærke dens gavnlige effekter.

Du bør under ingen omstændigheder erstatte denne juice med dine normale måltider. Igen, husk at der er beregnet som et supplement.


Alle citerede kilder blev grundigt gennemgået af vores team for at sikre deres kvalitet, pålidelighed, aktualitet og validitet. Bibliografien i denne artikel blev betragtet som pålidelig og af akademisk eller videnskabelig nøjagtighed.


 • Sharma, K. D., Karki, S., Thakur, N. S., & Attri, S. (2012). Chemical composition, functional properties and processing of carrot-A review. Journal of Food Science and Technology. https://doi.org/10.1007/s13197-011-0310-7
 • Pons, E., Alquézar, B., Rodríguez, A., Martorell, P., Genovés, S., Ramón, D., … Peña, L. (2014). Metabolic engineering of β-carotene in orange fruit increases its in vivo antioxidant properties. Plant Biotechnology Journal. https://doi.org/10.1111/pbi.12112
 • Sharma, K. D., Karki, S., Thakur, N. S., & Attri, S. (2012). Chemical composition, functional properties and processing of carrot-A review. Journal of Food Science and Technology. https://doi.org/10.1007/s13197-011-0310-7
 • Charles, D. J. (2012). Parsley. In Handbook of Herbs and Spices: Second Edition. https://doi.org/10.1533/9780857095671.430

Denne tekst er kun til informationsformål og erstatter ikke konsultation med en professionel. Hvis du er i tvivl, så konsulter din specialist.