Sådan laver du en lemonade af grøn te til vægttab

Denne lemonade kan være et udmærket supplement til at hjælpe dig med at undgå stor sult og tabe centimeter på din talje, men du nødt til at kombinere det med en kost, der er fedtfattig for de bedste resultater.
Sådan laver du en lemonade af grøn te til vægttab
Elisa Morales Lupayante

Bedømt og godkendt af Idrætspædagog og ernæringsekspert Elisa Morales Lupayante.

Sidste ændring: 25 august, 2022

Vi har lært i de seneste år, at være overvægtige eller kraftig øger vores risiko for alvorlige sygdomme. Det er derfor, det er blevet mere og mere almindeligt for folk at søge alternativer til at komme af med overskydende kropsfedt. Sådan laver du en lemonade af grøn te til vægttab, læs mere her!

Selvom det at have en flot figur fortsætter med at være en motivation for at smide kilo, har de fleste mennesker lært, at grunden til det er vigtigt at miste dem ligger i din generelle sundhed.

Af denne grund er mange metoder blevet udviklet til at tabe sig, herunder dem, der ikke udsætter din krop for strenge eller farlige rutiner.

Disse muligheder omfatter nogle naturlige kosttilskud, hvis egenskaber fremskynder dit stofskifte og bidrager til at øge dit energi forbrug for at reducere ophobning af fedt.

En af dem er grøn te, en plante, der har besat en af de øverste pladser til vægttab og trimning af centimeter ved taljen.

Du kan øge dens virkninger med fordelene i citron og få en perfekt diæt drik til vægttab.

Er du interesseret?

Grøn te limonade til vægttab og fjerne flere centimeter ved din talje

Kvinde der drikker groen te

Grøn te limonade er en drik, der er rig på antioxidant forbindelser, vitaminer og mineraler, der alle understøtter et sundt stofskifte til at bekæmpe overvægt.

Både grøn te og citron er kendt i hele verden for deres afgiftende og vanddrivende egenskaber, der understøtter fjernelse af affald fra kroppen.

Begge ingredienser har stærke anti-inflammatoriske egenskaber, som ud over at tage centimeter væk din talje hjælper med at kontrollere betændelsesprocesserne i kroppen.

Grøn te indeholder en kraftig antioxidant, kendt som epigallocatechingallat (EGCG), som støtter en reduktion i fedt, kolesterol og triglycerider.

Dens regelmæssig indtagelse forhindrer oxidation af lipider, favoriserer fjernelse af tilbageholdt væske, og forbedrer din følsomhed over for insulin.

Lime

Desuden har C vitaminen indeholdt i citroner en afgiftende virkning, der understøtter fjernelse af toksiner.

Dette, kombineret med dets indhold af kalium og fiber, forbedrer fordøjelsen af fedt, filtrerer blodet, og nedsætter akkumuleringen af lipider i arterievæggene.

Citron har en høj koncentration af polyfenoler, antioxidanter, der stimulerer leveren for at reducere overskydende fedt.

Ud over alt dette, takket være dens indhold af pektin, forlænger citron følelsen af mæthed og reducerer den umættelig trang til at spise for meget.

Grøn te limonade opskrift til vægttab

Lemonade

For at forbedre egenskaberne af denne drik, foreslår vi at tilføje ekstra næringsstoffer i form af ingefær og honning.

Dette naturlige krydderi har anti-inflammatoriske, antibakterielle og termogeniske egenskaber, der understøtter kroppens proces med at konvertere sukker til energi.

Hvad angår honning, så virker det ikke kun som et naturligt sødemiddel, men indeholder energi og antibiotika, der gavner dit helbred.

Tilføjelse af dem til denne opskrift hjælper med at støtte kroppens immunsystem og reducerer din risiko for infektion.

Ingredienser

 • 1 liter vand
 • 2 citroner
 • 4 poser grøn te
 • 2 spsk ren, økologisk honning (50 g)
 • 1 spsk frisk ingefær (10 g)

Hvordan laver du det?

 • Bring 1 liter vand i kog ved høj varme.
 • I mellemtiden, vask citronerne grundigt og riv lidt af skallen for at tilføje det til vandet. Gem citronsaften.
 • Lad citronskal teen simre i fem minutter over svag varme.
 • Efter denne tid, fjern det fra varmen og tilsæt de grønne te poser samt ingefæren.
 • Dæk til og lad det stå i 10 minutter.
 • Tilsæt dernæst citronsaft og honning.
 • Opbevar denne limonade i køleskabet i to timer, eller indtil det er koldt.
 • Når den er klar, si væsken og indtag den.
 • Du kan nyde denne drik to til tre gange om dagen.

Ting at huske på!

Selv om regelmæssig indtagelse af denne grønne te limonade kan hjælpe dig med at tabe dig, er det vigtigt at vide, at du kun vil se resultater, hvis du også kontrollerer dit indtag af kalorier og fedt.

Intet vil ske, hvis din kost hver dag er fyldt med mættet fedt, sukker og kommercielle produkter.

Det er også vigtigt, at du supplerer dit indtag af denne limonade med seks til syv glas vand om dagen. Denne dyrebare væske understøtter din krops naturlige afgiftning og er nøglen til vægttab.


Alle citerede kilder blev grundigt gennemgået af vores team for at sikre deres kvalitet, pålidelighed, aktualitet og validitet. Bibliografien i denne artikel blev betragtet som pålidelig og af akademisk eller videnskabelig nøjagtighed.


 • Xia HM, Wang J, Xie XJ, Xu LJ, Tang SQ. Green tea polyphenols attenuate hepatic steatosis, and reduce insulin resistance and inflammation in high-fat diet-induced rats. Int J Mol Med. 2019 Oct;44(4):1523-1530. doi: 10.3892/ijmm.2019.4285. Epub 2019 Jul 23. PMID: 31364723.
 • Rothenberg DO, Zhou C, Zhang L. A Review on the Weight-Loss Effects of Oxidized Tea Polyphenols. Molecules. 2018 May 14;23(5):1176. doi: 10.3390/molecules23051176. PMID: 29758009; PMCID: PMC6099746.
 • Carr AC, Maggini S. Vitamin C and Immune Function. Nutrients. 2017 Nov 3;9(11):1211. doi: 10.3390/nu9111211. PMID: 29099763; PMCID: PMC5707683.

Denne tekst er kun til informationsformål og erstatter ikke konsultation med en professionel. Hvis du er i tvivl, så konsulter din specialist.