5 vaner, der får bryster til at hænge

Er det muligt, at en bh kan få brysterne til at hænge, selv når du netop går med den, for at undgå det? Vær omhyggelig med at vælge den rigtige størrelse til dig, og sørg for dine bh'er passer korrekt.
5 vaner, der får bryster til at hænge

Sidste ændring: 26 august, 2022

Alle ved at du ikke kan bekæmpe tidens virkning, og før eller senere er vi alle nødt til at acceptere alderdommen med alle dens symptomer på et eller andet tidspunkt i livet. Derfor tænker du måske at dine bryster ikke vil være det samme efter du er 40 eller 60 år gammel fordi med tidens gang mister de deres fasthed, og kommer til at hænge. Men der er ting du kan gøre hver dag for at forsinke dette tegn på aldring og forebygge at dette indtræder tidligt, fordi nogle af dine daglige vaner kan få dem til at begynde at hænge tidligere, end de skulle. I denne artikel vil vi give dig nogle af de mest gængse grunde der får dine bryster til at hænge.

Masser af faktorer kan reducere fasthed, spænding og ungdommeligt udseende af dine bryster. Dette omfatter for eksempel antallet af børn, du ammer, dramatiske ændringer i vægt og selv den type bh du bærer. Men  de fleste kvinder kender ikke de andre vigtige faktorer, der også kan være årsag til dette problem.

Dine bryster er en af dine mest attraktive funktioner, et værktøj til forførelse og sensualitet – ved at pleje dem ordentligt kan du få dem til at se yngre ud længere. I dagens artikel vil vi dele nogle vaner du bør undgå hvis du vil undgå at få hængende   bryster tidligt i livet.

Forkert bh kan få dine bryster til at hænge

Dette er en af ​​de mest almindelige syndere, som mange kvinder ignorerer. Bh’er er fremstillet af fleksible materialer, som er let indstillelige til kroppen. Men mange kvinder bærer den forkerte størrelse, og en dårlig pasform kan føre til hængebryster. Ideelt set bør du vælge en størrelse og pasform der ikke er for stram. Op til 80% af kvinder bærer den forkerte slags bh – er du en af ​​dem?

Rygning

Rygning kan få dine bryster til at hænge

Rygning er en skruestik, som ikke kun påvirker dit generelle helbred. D et får også huden til at miste sin elasticitet, og får dine bryster til at hænge og rynke lettere. Denne dårlige vane formindsker mængden af kollagen i huden og gør blodomløbet dårligere. Resultatet er, at din hud viser tegn på ældning for tidligt.

Konstante udsving i vægt får dine bryster til at hænge

Dramatisk og pludseligt vægttab kan få huden til at miste sin fasthed og mindske kropsfedt. Dine bryster består af kirtler og fedtvæv, og det er grunden til at vægttab kan få dem til at synke. I denne forbindelse, ser du næsten altid hængebryster hos kvinder, der følger en kost, der forårsager at deres vægt svinger op og ned. Ved at have en afbalanceret kost, hjælper du med til at opretholde spændingen under huden, der er ansvarlig for at holde dine bryster oppe. Så det er ideelt at opretholde en sund vægt gennem en afbalanceret kost.

Bruger ikke solbeskyttelse

På trods af de mange advarsler om risikoen for at blive udsat for solens skadelige stråler, bruger mange kvinder stadig ikke solcreme for at beskytte deres hud og deres helbred. Denne dårlige vane påvirker også fastheden af ​​brysterne, fordi hals- og bryst-området er en af ​​de største modtagere af direkte sollys. Solens stråler gør at huden bliver skoldet, rynket, og for tidligt gammel. Du bør altid bruge en god solcreme inden du udsætter dig selv for UV-stråler og prøver at undgå overdreven udsættelse for sol så meget som du kan.

Får ikke motion og har dårlige arbejdsstillinger

Motion er en af ​​nøglerne til at holde dine bryster faste og runde. Det er vigtigt at vide, hvordan man kan træne brystet, fordi visse frem- og tilbagegående bevægelser kan reducere mængden af ​​kollagen i brysterne, og få dem til at synke lettere. Sørg for at give dem rigelig støtte under din træning, især hvis de er faste, og bevare en god kropsholdning i løbet af dagen. Ved at have en god kropsholdning, både mens du går og sidder, hjælper det dig med at holde dine bryster faste, så prøv at holde din ryg lige og brystet højt.


Alle citerede kilder blev grundigt gennemgået af vores team for at sikre deres kvalitet, pålidelighed, aktualitet og validitet. Bibliografien i denne artikel blev betragtet som pålidelig og af akademisk eller videnskabelig nøjagtighed.Denne tekst er kun til informationsformål og erstatter ikke konsultation med en professionel. Hvis du er i tvivl, så konsulter din specialist.