Brug natron til at fjerne syre fra kroppen: 7 opskrifter

Vores tids usunde livsstil og kost kan skade os. At finde en grundlæggende balance er afgørende for at vores krop kan fjerne giftstoffer og optage næringsstoffer korrekt.
Brug natron til at fjerne syre fra kroppen: 7 opskrifter

Sidste ændring: 26 august, 2022

Hvis du virkelig stopper op og tænker efter, øger det meste af den mad, du har nem adgang til, syre indholdet i kroppen. Det kan over tid blive til en sygdom. Fødevarer som blandt andet sodavand, forarbejdet mel, slik, brød, rødt kød og pølse synes ofte for lækre til at modstå. Imidlertid kan de ved indtagelse øge mængden af   syre   i kroppen og blive en kilde til alvorlige sundhedsproblemer. Brug natron til at fjerne syre fra kroppen, læs mere og lær hvordan!

Hvorfor er det vigtigt ikke at have for meget syre i kroppen?

For at forstå, hvorfor du bør neutralisere din krop, har du brug for at være bekendt med pH-skalaen. Denne skala går fra 0 til 14, og er et forsøg på at angive surhedsgraden af din krop. Nul er ekstremt surt og 14 er meget basisk. For at din krop fungerer som den skal, skal du have en pH-værdi mellem 7,35 og 7,45, hvilket kan betragtes som en balanceret pH.

En dårlig livsstil sammen med dårlige spisevaner der er blevet så almindelige i dag fører til en ubalanceret pH, der tenderer til at være mere sur end basisk. Som et resultat eliminerer kroppen ikke længere giftstoffer og stopper optagelse af næringsstoffer, som den skal. Dette er grunden til at det er vigtigt at rette op på dette og finde en måde at neutralisere syren i kroppen på, så du kan få din balancerede pH igen.

Brug natron til at fjerne syre fra kroppen

Opskrift til at lindre fordøjelsesproblemer forårsaget af syre

Kvinde har haenderne omkring maven

For at mindske disse irriterende problemer med mavesyre og fremme fordøjelses-sundhed, kan du opløse 1/4 teskefuld natron i et glas vand og drikke det  efter hvert måltid.

Opskrift til at neutralisere syre i blodet

Du kan bruge den samme opskrift for at neutralisere syren i blodet, drikke et glas om morgenen og før sengetid i stedet for før hvert måltid.

Æblecidereddike- og natronopskrift

Aeblecidereddike

pH-værdien på denne opskrift er 7 hvilket gør  den perfekt, hvis du vil have mere energi. Du skal bare blande to skefulde æblecidereddike med 1/4 teskefuld natron og drikke det to eller tre gange om dagen på tom mave.

Citron-og natronopskrift

Denne enkle opskrift er en god måde til hurtigt at neutralisere syren i kroppen og undgå disse problemer forårsaget af syre. Du er nødt til at presse citronsaft, fortynde det i vand, og tilsætte 1/4 tsk. natron. Blandingen vil straks begynde at boble, og du bør drikke det, før det holder op med at boble. Det drikkes generelt efter et tungt måltid, men du kan bare drikke det to gange om dagen.

Lime-og natronopskrift

Limefrugter

Denne blanding fremstilles på samme måde som den foregående, men ved anvendelse af lime i stedet for citron. Ligesom citron-opskriften, hjælper dette med at afbalancere natrium og kalium. Det er virkelig godt for folk, der ophober væske på grund af natrium.

Opskrift til dem, der har natrium-problemer

Når natrium hober sig op i kroppen, kan det føre til helbredsproblemer, hvis det ikke bliver behandlet. Denne enkle opskrift er perfekt, hvis du ophober væsker som et resultat af denne natrium. Du skal blot blande 1/8 teskefuld natron, 1/16 teskefuld kaliumpulver og 1/4 teskefuld citronsyre. Denne blanding fortyndes i 1/2 glas vand og drikkes to gange dagligt på tom mave.

Opskrift til at neutralisere syre og få kroppen til at fungere normalt igen

Denne enkle opskrift neutraliserer syren i kroppen for at genvinde natrium- og kalium-balancen. Ikke bare det, men det er også godt til at normalisere kroppens niveauer for at holde kroppen i gang som den skal. For at gøre dette, er du nødt til at blande citronsaft med lige dele natron og kalium-pulver. Drik denne saft afkølet, helst på tom mave.

Brug natron til at fjerne syre fra kroppen: Vigtigt!

  • For at opnå de bedste resultater af disse syre-neutraliserende opskrift, bør du supplere dem med at drikke mere vand til maden. Dette vand hjælper mad med at neutraliseres korrekt og undgå overdrevent syreindhold.
  • Sørg for at dit sidste måltid er let, forsøg at spise det mindst 2 timer, før du går i seng.

Hvad venter du på, start i dag, brug natron til at fjerne syre fra kroppen!

 

 


Denne tekst er kun til informationsformål og erstatter ikke konsultation med en professionel. Hvis du er i tvivl, så konsulter din specialist.