De 4 stærkeste frø mod kræft, du bør kende til

Der er flere forskellige anti-kræft frø rundt omkring, som kan hjælpe med at forhindre kræft eller ledsage kemoterapibehandling, men de bør aldrig bruges som erstatning for behandling.
De 4 stærkeste frø mod kræft, du bør kende til

Sidste ændring: 22 november, 2018

  I søgningen efter at forbedre behandlingen af forskellige typer kræft, har adskillige undersøgelser vist at naturen giver os stoffer med stærke antikræft-egenskaber. Og det fantastiske ved det er at de ikke forårsager nogen negative bivirkninger. I denne artikel deler vi 4 af de stærkeste frø mod kræft. Læs med!

I øjeblikket er kemoterapi fortsat den mest udbedte teknik til bekæmpelse af kræft, til trods for at det er blevet bevist at den ødelægger sunde krops- og organ-celler, der ikke er påvirket af kræft.

Den gode nyhed er, at der er en masse mennesker, der allerede er opmærksomme på mulighederne for at forebygge kræft. Disse mennesker er på udkig efter oplysninger til at begynde at forbruge disse fødevarer, der kan reducere deres risiko for at udvikle kræft.

Naturmedicin er beregnet til at reducere sandsynligheden for at udvikle forskellige sorter af kræft, men det styrker også immunsystemet og i nogle tilfælde hjælper det med at stoppe væksten af ondartede celler.

Nogle af disse naturlige muligheder omfatter disse 4 typer af frø, hvis ernæringsmæssige egenskaber har givet meget positive resultater i kampen mod svulster.

1. Æblekerner er effektive frø mod kræft

Æblekerner

En masse eksperter regner æblefrø til at være en af de kraftigste antikræft frø,  og endda en af de kraftigste naturlige antikræft-ingredienser på planeten.

Men… hvorfor ved så mange mennesker ikke noget om det? Ligesom i så mange andre tilfælde ønsker visse organisationer ikke at offentligheden kender til dette, fordi de ønsker at udvikle syntetisk medicin for at få store overskud.

Det er blevet videnskabeligt bevist at disse frø forebygger væksten af ondartede celler i forskellige typer kræft, som:

De fytokemiske forbindelser i æblefrø har vist sig at være tusind gange bedre til at bremse cancercellevækst sammenlignet med adriamycin, et kemoterapistof, der bruges over hele verden.

Og det mest forbløffende om denne type af behandling er at det kun ødelægger celler, der forårsager kræft. De sunde celler efterlades intakte.

Selvom det er rigtigt at det indeholder en lille smule cyanid,  er det kun dødeligt, hvis det gives i ekstremt høje doser.

 2. Vindruekerner er gode frø mod kræft

Druekerner

Druekerneekstrakt er en rig kilde til antioxidanter, flavonoider og en aktiv forbindelse kendt som B2G2.  Denne forbindelse kan med at bekæmpe kræftceller.

Førhen blev de bioaktive forbindelser i vindruekerneekstrakt anset for at være i stand til selektivt at angribe grupper af kræftceller, men nu er det B2G2, der har vist sig at gøre det.

Alt peger på at  dette produkt ødelægger det miljø disse celler skal bruge til at vokse i. Helt konkret ændre dets DNA ved at forøge reaktive iltningsstoffer.

De mindsker også de processer, der tillade dem at formere sig, og det kunne mindske væksten af ondartede svulster med op til 67%.

3. Hørfrø er fantastiske frø mod kræft

Takket være deres store lignanindhold, kan hørfrø også indgå i listen over mulige anti-kræftfremkaldende frø.

Det er blevet bevist at de har  en vigtig rolle i at forebygge og behandle brystkræft, selvom de også fungerer som fytoøstrgener.

Denne ingrediens, som blev udbredt for nogle år siden, er i stand til at fremme programmeret celledød i svulstceller, og samtidig forhindre dannelse af blodårer, som kan hjælpe med at forhindre metastase.

De er også en væsentlig kilde til alfa-linolensyre, en type af væsentlig omega-3-fedtsyre, der virker mod kræft og andre kroniske sygdomme.

4. Ferskensten er også frø mod kræft

Ferskensten er et af de mange frø mod kræft, som vi anbefaler

Ferskner indeholder en stor mængde af B17-vitamin, som har en anti-kræftfremkaldende effekt i kroppen.

Dette vitamin er ikke kun fantastisk til at forebygge kræft. Det kunne også være nyttigt til patienter, der allerede har kræft!

For at bruge disse frø, bare skal du knuse dem med en hammer. Derefter spiser du bare frøet, som er mandelformet, inden i skallen.

Men vær forsigtig! Din B17-vitaminkilde bør komme lige fra ferskner, fordi kosttilskud, som sælges i butikkerne ikke indeholder de enzymer og cofaktorer, som frøet indeholder.

For at reducere den bitre smag, kan du blot blande det med en knivspids muskatnød, rå byg, eller revet kokosnød.

Husk altid dette!

Hver af disse frø har vist sig at have en antikræftvirkning, men de kan stadig ikke kan helbrede kræft helt.

Derfor er regelmæssig indtagelse fantastisk til at forebygge kræft eller kan bruges i forbindelse med anden kræft behandlingsmetoder.

De bør også indtages under lægeligt tilsyn, og i minimale mængder. Nogle mennesker kunne opleve negative virkninger ved overdreven indtagelse.


Denne tekst er kun til informationsformål og erstatter ikke konsultation med en professionel. Hvis du er i tvivl, så konsulter din specialist.