Lær 3 meget nemme måder at tabe dig på

Er du ude efter nogle naturlige tips og tricks til at tabe dig hurtigere? Lær 3 nemme måder at tabe dig på!
Lær 3 meget nemme måder at tabe dig på
Elisa Morales Lupayante

Bedømt og godkendt af Idrætspædagog og ernæringsekspert Elisa Morales Lupayante.

Sidste ændring: 22 december, 2022

Der er mange måder at tabe sig på. De mest populære er øvelsesprogrammer og slankekure. Selvom disse er værd at anbefale, findes der meget nemme måder at tabe dig på, som du kunne overveje.

Husk på at disse 3 nemme måder at tabe dig på bør gå hånd i hånd med en sund kost og faste træningsøvelser, men ikke er absolut nødvendige. Hvis du ønsker at gå ned i vægt, så vær opmærksom på hvad du bør gøre. Indfør også andre sunde vaner.

Faktorer du skal have med i overvejelserne med de her nemme måder at tabe dig på

Hvad er vigtigt for dig ved et vægttab?

  • Nemhed og behag?
  • Effektivitet?
  • Velvære?
  • Hastighed?

Husk på, det er næsten umuligt at få alle disse ting på én gang. Prioriter den faktor som er vigtigst for dig.

3 Nemme måder at tabe dig på

1. Vejrtrækning

Kvinde der er udenfor i blaesevejr

Yeps, vejrtrækning er en af de nemmeste måder at tabe sig på. Det kan virke for utroligt, men ved at trække vejret bevidst og dybt, kan vi træne kroppen på en usynlig, men effektiv måde.

Derfor er det vigtigt at følge et grundlæggende vejrtrækningmønster i træningscenteret. Træk vejret ned i maven, ikke med brystet, og træk ind og pust ud på en rytmisk måde.

En dyb vejrtrækning hjælper dig til at styrke mavemusklerne og slanke taljen.

2. Skift vandtemperaturen i brusebadet

Kvinde der skrubber sin krop

Dette er endnu en nem metode til vægttab. Hvorfor? Først og fremmest foregår det belejligt hjemme hos dig selv. Du behøver ikke foretage dig noget drastisk, eller benytte de sædvanlige måder beskrevet ovenfor.

Hvis du får det indarbejdet i din hverdag, er den en hurtig måde, som også er gavnlig. Den hjælper kroppen med at forbrænde fedt. det er klart at det giver bedre resultater, hvis du kombinerer det med andre måder.

Denne teknik består i at skifte vandtemperaturen mellem meget koldt og meget varmt. Dette gøre på få sekunder. mens du står i dit brusebad.

Du skal stå 3 til 4 minutter i varmt vand (den højeste temperatur du kan holde ud). Bagefter skal du sænke temperaturen til det bliver koldt. Hold dig i det kolde vand i lige så mange minutter.

Dette betyder at vandtemperaturen skal være over 40 grader, og ned til  23 grader. Ændringen sker selvfølgelig på få sekunder.

Udover at tabe nogle kilo og få kroppen til at forbrænde kalorier og fedt, vil sådanne bade også forbedre dit kredsløb.

Samtidig vil det også virke mod:

3. Massage

Kvinde der faar massage - nemme maader at tabe dig

Den tredje nemme måde at tabe sig på, er ved at give massage (eller modtage den). Målet er at flytte fedtet via massage.

Massage over hele kroppen kan foretages med sugekopper. Du kan også lave flydende massage, med essentielle olier, afslappende salver og så videre.

De forskellige typer af massage har samme formål: At opbryde de små fedtdepoter som har det med at ophobe sig i visse dele af vore krop. Det kanblandt andet være på maven, lårene, arme, hofter og baller.

Ved hjælp af denne type massage, med sugekopper eller små klemmer, kan man forbedre cirkulationen i de områder vi koncentrerer os om. Massage kan også hjælpe på vores tarmfunktioner.

Med forbedret tarmfunktion kan din krop også bedre komme af med overflødigt fedt. Denne type massage kan udføres både hjemme hos dig selv, eller i et spa-bad.

Du skal vide at massagen skal ske systematisk og vedblivende. Det bliver nemt og enkelt at tabe sig, hvis du følger disse råd.

Som du kan se findes der nemme måder til vægttab, som du kan begynde på med det samme. Det handler om at viljestyrke og den rigtige indstilling. Du kan klare det!


Alle citerede kilder blev grundigt gennemgået af vores team for at sikre deres kvalitet, pålidelighed, aktualitet og validitet. Bibliografien i denne artikel blev betragtet som pålidelig og af akademisk eller videnskabelig nøjagtighed.


  • Ans AH., Anjum I., Satija V., Inayat A., et al., Neurohormonal regulation of appetite and its relationship with stress: a mini literature review. Cureus, 2018.
  • Ajjimaporn A., Chaunchaiyakul R., Pitsamai S., Widjaja W., Effect of cold shower on recovery from high intensity cycling in the heat. J Strength Cond Res, 2019. 33 (8): 2233-2240.

Denne tekst er kun til informationsformål og erstatter ikke konsultation med en professionel. Hvis du er i tvivl, så konsulter din specialist.