5 nemme makeuptips til at få dit ansigt til at se slankere ud

For at opnå et slankere-udseende ansigt, kan du lege med nemme makeup tricks såsom lyse og mørke farver til at skabe forskellige effekter. Hvis du normalt ikke bruger meget makeup, prøv at fokusere på øjnene.
5 nemme makeuptips til at få dit ansigt til at se slankere ud

Sidste ændring: 14 november, 2018

At få dit ansigt til at fremstå slankere og mere stilet kommer an på at have de rigtige makeup redskaber og bruge nogle nemme makeuptips.

Du behøver ikke at være en kosmetik kunster eller bruge utallige timer på at påføre makeup til at reducere noget af volumen i dine kinder eller opnå en skarpere effekt rundt om trækkene på dit ansigt.

Alt du behøver er en god oplysende pudder, god foundation, blush, eyeliner og en børste.

Hør efter!

Hvordan kan du få dit ansigt til at se smallere ud med makeuptips?

Den første ting du kan gøre i din skønhedsrutine for at opnå et smallere udseende ansigt er at benytte en god rensecreme.

Ren, olie-frit hud og afskallede læber er nøglen til at hjælpe din makeup med at sidde bedre og skabe et mere professionelt finish, der vil holde i lang tid.

De nemme makeuptips er som følger:

1. Foundation, balancen mellem lyse og mørke områder

makeuptips til et smalt ansigt

Ingen tvivl om at du har hørt om trenden der er særdeles fashionabel i dag kendt som”contouring”.

Ved første øjekast kan det bestemt se en smule overdrevet ud og nærmest teatralsk, men tricket for holde dig fra at ligne en “vaske-bjørn”, er at gøre det med ynde og dygtighed. 

Når du kender trækkene i dit ansigt godt kan du opnå et fejlfrit resultat. Giv det et forsøg uden at bruge for meget makeup.

Hvordan du skal påføre makeup til at præcisere dine ansigtstræk

Du behøver følgende:

 • Undereye concealer
 • En foundation der matcher din hudfarve
 • En base der er to nuancer mørkere end din naturlige farve
 • Oplysende pudder
 • Setting pudder eller transparent pudder

Den første ting, som du skal påføre er undereye concealeren.

 • Påfør da foundationen og spred den ud over dit ansigt. Hvis det indeholder solcreme, er det endnu bedre.
 • Nu er det tid til at vende blikket mod de områder du ønsker at fremhæve. Du skal påføre den mørkere base rundt om trækkene fra dine ører til dine kinder (følg vejledningen i billedet ovenover).
 • Et andet træk vil forbinde dine tindinger og kæbe, med det sidste træk der falder lige under din kind. Brug dine fingre til at jævne kanterne fra den mørkere nuance.
 • Påfør nu det magiske afsluttende touch: det oplysende pudder. Hvis du påfører det til toppen af din pande, centeret af din næse og langs kæbe linjen, så vil det ifølge eksperterne snyde øjet og fjerne opmærksomhed fra de bredere områder af dit ansigt.
 • Påfør til slut setting pudder eller løs pudder til at sætte din makeup.

2. “katte-øjne” for et mere langstrakt look

katte-oejne

Et af de mest klassiske og nemme makeuptips. Brug din eyeliner til at skabe et klassisk katteagtigt look for en raffineret effekt, som slanker ansigtet.

Hvordan du skal bruge din eyeliner

 • Start med at bruge en base coat eller primer til at fjerne enhver rynke eller ufuldkommenhed.
 • Brug derefter noget øjenskygge i nøgen eller beige toner.
 • Til at fremhæve dine øjne, er alt hvad du behøver at tegne en meget tynd linje langs dine øvre øjenvipper. Tilføj derefter det katteagtige touch ved at forlænge det sidste strøg fra hjørnet af øjet og op.

3. Forlæng dine øjenbryn

laengere-oejenbryn

Dette er et essentielt og effektivt trick til at slanke udseendet af dit ansigt. Fyldigere øjenbryn vil give udseendet af et skarpere ansigt, fordi de hjælper dig med at udfylde et hvert åbent område.

Det tilføjer et udtryk til dit look og udfylder den øverste del af dit ansigt.

Hvordan påfører du øjenbryns makeup

 • Start med at rede dine øjenbryn med en special børste. Børst dem opad.
 • Med hjælp fra en øjenbryns blyant, tegn en linje i retningen af hårvæksten og bland derefter med børsten for at dække alle ikke udfyldte huller. Resultatet er meget smigrende.

4. Blush, dit nøglepunkt

Blush er en anden fremragende måde at opnå et tyndere-udseende ansigt. Vælg altid en blush i pink eller orange toner.

Nøglen er at anvende blush lige midt i centrum af dine kindben og langs hældningen (ligesom en modsat trekant).

5. Nu til læbernes makeuptips: nude toner eller gloss

noegne-laeber

For at opnå et mere balanceret look, da du allerede har fremhævet andre områder såsom dine øjne og kindben, er det en god ide at undgå mørke løbestifts nuancer.

Det er bedst at vælge toner som er pink eller beige eller en simpel lipgloss. Dette vil give dig et fint touch af blidhed og et naturligt look.

Kombineret med de mørkere konturer og de katteagtige øjne vil du have et klassisk og unikt look, som vil give dig et strålende og attraktivt udseende… og et slankere, mere balanceret ansigt. 

Prøv at eksperimentere med disse nemme makeuptips for at opnå dit ønskede look.


Denne tekst er kun til informationsformål og erstatter ikke konsultation med en professionel. Hvis du er i tvivl, så konsulter din specialist.