Slip af med vorter med denne hvidløg-citron behandling

Forsøger du at slippe af med den grimme vorte? Prøv dette naturlige, sunde middel og sig farvel til dine hundproblemer. 
Slip af med vorter med denne hvidløg-citron behandling
Lourdes Martínez

Bedømt og godkendt af Farmaceut og ernæringsspecialist Lourdes Martínez.

Sidste ændring: 25 august, 2022

Forebyggelse af vækst af vorter er vigtigt. Dette hjemmelavede middel hjælper med at styrke dit immunsystem og mindske risikoen for fremtidig vækst. Slip af med vorter med denne hvidløg-citron behandling, det er emnet i dagens indlæg. Læs mere og lær hvordan!

Vorte, hvidloeg og citron

Vorter er små hud-abnormiteter forårsaget af human papillomavirus (HPV). Der er 70 undertyper af denne virus.

Denne virus forårsager en pludselig acceleration af cellevæksten. Som tiden går, producerer det smertefri og godartet vækst, der spredes hurtigt.

Og mens deres udseende ikke betyder, at der er noget alvorligt galt, så er det et tegn på et svækket immunsystem, der ikke lykkedes med at stoppe spredningen af ​​virussen.

Derudover vil mange gerne slippe af med dem af æstetiske årsager.

Heldigvis er der nu en bred vifte af kommercielle og hjemmemidler med aktive ingredienser, der muliggør reduktion eller endda fuldstændig fjernelse af vorter.

Blandt disse midler finder vi denne enkle hvidløgs- og citronbehandling. Når den bruges i en periode, fremskynder denne behandling helbredelse uden at efterlade mærker eller ar.

Prøv den!

Slip af med vorter med denne hjemmelavede hvidløg-citronbehandling

Denne ældgamle kombination af hvidløg og citron er et af de mest anvendte naturlige antibiotika og antisvamp midler mod hudinfektioner.

Begge ingredienser har kraftige aktive stoffer. Når disse midler er blevet anvendt, ødelægger og hæmmer disse væksten hos ​​flere typer svampe, vira og bakterier.

Som om det ikke var nok, er de meget økonomiske, bredt tilgængelige, og i modsætning til deres kommercielle modstykker, så indeholder de ikke forbindelser, der forårsager uønskede bivirkninger.

Fordelene ved hvidløg

Hvidloeg

Anset som det mest kraftfulde antibiotikum i naturen, har hvidløg vist sig at være meget effektiv til at fjerne infektioner, der fører til vorter.

Dets aktive middel, allicin, giver det dets antivirale og anti-inflammatoriske egenskaber. De er ideelle til at reducere væksten af vorten, der har tendens til at dannes på fingre, nakke og andre synlige dele af kroppen.

Både spise det og anvende det direkte hjælper med at helbrede dette grimme problem.

Dette skyldes, at dets næringsstoffer styrker immunsystemet og stimulerer immunresponsen mod angrebet fra mikroorganismerne.

Det bedste af det hele er, at det fremmer celleregeneration, hvilket reducerer udseendet af ar efter komplet fjernelse af vorter.

Fordelene ved citron

CItron

Citronsaft er rig på sure forbindelser, som hjælper med at regulere hudens pH-værdi. Derfor tilskynder det til fjernelse af pletter som vorter.

Dette skyldes antisvamp, antibakterielle og antivirale egenskaber. De støtter alle elimineringen af mange bakterier, som påvirker helbredet både internt og eksternt.

Derfor er citronsaft ideel til at lindre nogle hudproblemer, som irriterer og forårsager smerte.

Derudover har den en anden interessant effekt. Efter tid reducerer det betydeligt udseendet af pletter, ar og andre slags pletter.

Slip af med vorter: Sådan laves behandling

Citron og hvidloeg

Hvidløg og citron er to ingredienser de fleste mennesker altid har ved hånden, normalt til  kulinariske anvendelser.

Således er dette middel virkelig nemt at lave og kræver ikke en stor investering.

Det er vigtigt at forstå, at dets virkninger ikke sker med kun en anvendelse. Den skal anvendes hver dag for at få gode resultater.

Ingredienser

 • 1 fed hvidløg
 • Saften fra ​​1/2 citron
 • Tape (efter behov)

Hvad skal jeg gøre?

 • Knus hvidløgsfedet, indtil der er dannet en tyk pasta. Bland derefter det med saften fra en halv citron.
 • Vent et par minutter, mens ingredienserne bliver til gel, og påfør det derefter direkte på vorten.
 • Sørg for at dække det berørte område og forsegl med tape for at lade det virke natten over.
 • Næste dag skyl huden godt med rigelige mængder vand og tør godt.
 • Gentag hver nat indtil vorten er blevet fjernet.

Husk på:

Forsøg aldrig at tvangsfjerne vorten. Dette kan forårsage skade og infektion.

For at undgå spredning af vorter, undgå genbrug af genstande, der har haft direkte kontakt med dem. Hvis du skal bruge dem, skal du desinficere dem først.

Foruden denne behandling, så indtag fødevarer og kosttilskud, som understøtter immunsystemet.

Slip af med vorter i dag, prøv denne behandling!


Alle citerede kilder blev grundigt gennemgået af vores team for at sikre deres kvalitet, pålidelighed, aktualitet og validitet. Bibliografien i denne artikel blev betragtet som pålidelig og af akademisk eller videnskabelig nøjagtighed.


 • Abeck, D., & Fölster-Holst, R. (2015). “Quadrivalent human papillomavirus vaccination: A promising treatment for recalcitrant cutaneous warts in children”, Acta Derm Venereol, 95 (8): 1017-1019.
 • Bonnez, W. (2015) “Papillomaviruses”. In: J.E. Bennett, R. Dolin, M.J. Blaser (eds.), Mandell, Douglas, and Bennett’s Principles and Practice of Infectious Diseases. Philadelphia, PA: Elsevier. Chap. 146.
 • EL, I. P. (2009). VIRUS DEL PAPILOMA HUMANO. Disponible en: https://www.aepcc.org/wp-content/uploads/2019/06/Folleto_divulgativo_Infeccion1.pdf
 • Habif, T.P. (2016). “Warts, herpes simplex, and other viral infections”. In: Habif, T.P. (ed.), Clinical Dermatology: A Color Guide to Diagnosis and Therapy. Philadelphia, PA: Elsevier. Chap. 12.

Denne tekst er kun til informationsformål og erstatter ikke konsultation med en professionel. Hvis du er i tvivl, så konsulter din specialist.