9 tricks til at bølge håret uden at bruge varme

Lær de bedste tricks til at bølge håret uden at bruge varme og få drømmekrøller uden at gå til frisøren. Vi ved, at du vil elske dem!
9 tricks til at bølge håret uden at bruge varme

Sidste ændring: 25 august, 2022

Kan du lide krøller, men ønsker ikke at beskadige dit hår med føntørrer eller krøllejern? Vil du gerne beskytte dit hår mod den varme, der kommer med disse apparater? I denne artikel vil vi dele de bedste tricks til at bølge håret uden at bruge varme.

Selv om der findes mange produkter såsom cremer og olier, der kan hjælpe dig, er den bedste løsning, at du kan krølle dit hår uden at bruge en masse penge, og at du kan gøre det med ting, du sikkert har ved hånden derhjemme.

Lad os tage et kig på disse tips til at få bølger i dit hår og få dem til at holde så længe som muligt.

1. Tricks til at bølge håret: Flet håret

Dette trick er en af klassikerne til at få dit hår til at bølge.

Størrelsen af fletningen varierer alt efter, hvilken type krølle du ønsker. For at gøre dette fletter du med fugtigt hår mange fletninger i forskellige størrelser, så slutresultatet bliver bølget hår med bevægelse og volumen.

Du kan lade fletningerne sidde natten over og løsne dem næste morgen. Sørg for, at de sidder godt fast, så de ikke går op, mens du sover.

Vi tror, at du måske også vil nyde at læse denne artikel: 7 måder at bruge rosenblade på i din skønhedsrutine

2. Lav snoninger i dit hår

Dette alternativ er endnu mere enkelt end det foregående, fordi det tager mindre tid at lave snoninger end at flette.

Tag forskellige totter af fugtigt hår, og sno dem en efter en. Fastgør dem bag på dit hoved med spænder eller hårnåle.

Når du har udført denne opgave, skal du lade det tørre i et par timer. For at gøre dette kan du også lade snoningerne sidde natten over for at opnå det bedste resultat. Næste dag skal du blot fjerne spænderne og ordne krøllerne for at få en flot frisure.

En fletning kan bruges til at bølge håret

Fletninger kan efterlade bølger, når du løsner dem. Dette er en enkel, gratis metode til at bølge eller krølle dit hår naturligt.

3. Tricks til at bølge håret: Lav krøller med curlere

Denne mulighed er meget interessant og er lidt tættere på et resultat fra en frisør. Som altid skal du huske, at håret skal være fugtigt, før du starter en af disse krølleprocesser. Når du har dine curlere eller clips klar, er det tid til at begynde.

Først deler du den forreste del af håret i totter, idet du husker på, at hver enkelt tot bliver til én krølle. Generelt gælder det, at jo flere totter du har, jo mere bølget og voluminøst bliver resultatet.

Børst derefter hver enkelt tot og vikl den rundt om curleren nedefra og op. Fastgør den med et spænde. Lad det tørre i et par timer, og når du fjerner curlerene, skal du rede håret ud med hænderne for at style det.

4. Anvend t-shirt-teknikken

Dette er endnu et trick til at bølge håret uden varme, som vi foreslår. Det giver fremragende resultater.

Denne gang skal du efter at have vasket dit hår påføre en særlig stylingcreme til krøller for at hjælpe. Dernæst skal du lægge en langærmet t-shirt på bordet og derefter hvile dit hoved på stoffet. Til sidst skal du vikle t-shirten rundt om dit hoved op til nakken og lade den tørre i 2-3 timer.

5. Tricks til at bølge håret: Lav en turban med et tørklæde

Denne teknik slår aldrig fejl og er ideel til langt hår.

Du skal blot lave en hestehale med dit hår og et tørklæde (find et, der er stort nok til at passe til hestehalen). Vikl derefter hestehalen rundt om tørklædet.

Når du når enden af hestehalen, begynder du at sno den, som om du ville lave en knold eller en høj hestehale. I dette tilfælde bør du lade den sidde natten over for at få det bedste resultat.

Kan du lide denne artikel? Du vil måske også gerne læse: 5 flotte frisurer der får en til at se yngre ud: du vil elske dem!

6. Lav flere hestehaler

Her kan du endda bruge sokker til at hjælpe dig med at krølle dit hår. For at gøre dette skal du dele dit hår i to dele og lave to hestehaler med hver af dem.

Klip derefter enderne af sokkerne og sæt en hestehale for hver sok. Sno dem sammen, ligesom i det foregående trick. Det vigtigste er at lade strømperne sidde på i mindst 2 timer.

Udstyr til at sætte hår

Med mange hestehaler vil du kunne krølle dit hår. Sørg for, at der er nok af dem. Du kan også lade dem sidde natten over for at få en mere intens effekt.

7. Tricks til at bølge håret: Sæt dit hår op i en knold

Vi kan sige, at dette tip til at bølge håret har en dobbeltfunktion. På den ene side kan du bruge det til at lave en elegant opsætning, hvis du skal et sted hen. På den anden side kan du lade det sidde natten over, og næste morgen har du bølget hår!

En variation er at lave flere knolde eller små knolde. Sørg for, at dit hår er vådt, og at knolden holdes på plads, så den kommer så tæt på en klassisk ballerinafrisure som muligt.

8. Brug stylingmousse

Det første, du skal gøre, er at købe en speciel mousse til krøller. Sørg for, at det er en af god kvalitet for at hjælpe processen.

Derefter skal du påføre moussen på dine hænder og derefter i din rene hovedbund. Tør dit hår med et håndklæde, mens du giver små, blide klem.

Til sidst skal du færdiggøre spredningen af moussen til spidserne, idet du tager totter og knuger dem med håndfladen. Idéen er at definere dine krøller lidt ad gangen.

9. Tricks til at bølge håret: Brug toiletpapirsruller

Som det sidste er dette en meget billig og nem metode til at håret uden at bruge varme. Det eneste du skal gøre er at sno hårtotter om en rulle toiletpapir op til halvdelen af længden.

Lad det sidde i et par timer, og fjern derefter rullen.

Det er muligt at bølge håret uden varme

Ud over de tricks, som vi allerede har gennemgået, kan du gøre noget andet, som er vigtigt for at få perfekte bølger eller krøller: Hold dit hår fugtet. Kokosolie er et glimrende valg til dette.

Krøller har brug for masser af fugt og særlige produkter til at holde dem fugtige. Derfor kan du bidrage til krøllerne ved at bruge midler, der er beregnet til denne type hår.  • BADIA VILA, MARIA AMPARO, ‎GARCIA MIRANDA, ENRIQUETA · 2013. Cosmética para peluquería
  • Approachschoenen, S. Z. El cabello humano producto de la compañía de Cabello Natural cabello humano. Utilizado Cat 534D/863/966/950e/430/416/rodillo compactador de carretera/Liugong cargadora de ruedas/Caterpillar/utilizan el compactador.
  • BENAIGES, A. (2007). Tintes capilares. Offarm26(10).
  • Liberal, J. (2012). Cuidado capilar. Aral, (1600), 72-78.
  • Ames Romero De Blanco, C. E., Cueva Príncipe, K. R., Limo Arrasco, H. M., Ríos Alfaro, M. A., & Torres Salas, J. A. Investigación para el cuidado capilar y reducción de la contaminación del medio ambiente por medio del shampoo sólido: Q. Pelli.
  • Urrego, L. Y. M., Castrillon, J. J. C., García, M. C. B., Reyna, F. J. B., Valbuena, S. M. G., & Díaz, D. A. P. (2019). Estudio sobre la pérdida de cabello y las prácticas de cuidado entre los estudiantes de la Universidad de Manizales, Manizales (Colombia), 2016. Archivos de Medicina (Manizales)19(2).

Indholdet på denne side er udelukkende til information. På intet tidspunkt tjener det til at facilitere eller erstatte diagnoser, behandlinger eller anbefalinger fra en fagperson. Tal med en betroet specialist, hvis du har nogen tvivl, og søg deres godkendelse, før du prøver en metode.