Victoria Beckhams træningsrutine til altid at være i form

Udforsk Victoria Beckhams hemmeligheder for at holde sig i form og nå hendes fitnessmål - bliv inspireret af den tidligere Spice Girls sunde livsstil!
Victoria Beckhams træningsrutine til altid at være i form
Leonardo Biolatto

Skrevet og kontrolleret af læge Leonardo Biolatto.

Sidste ændring: 07 marts, 2024

Har du nogensinde undret dig over hemmeligheden bag Victoria Beckhams utrolig stærke og slanke figur? I en alder af 49 har modedesigneren og det tidligere Spice Girls-medlem en figur, der ser ud til at trodse tidens gang, selv efter at have født fire børn! Læs alt om Victoria Beckhams træningsrutine her.

I flere interviews har Posh Spice afsløret sin disciplin, både i fitness og kost. Men efter år med fokus på cardio-øvelser ændrede hun sin rutine til at fokusere på styrketræning.

Bag hendes fysiske transformation står hendes personlige træner, Bobby Rich, som har delt de øvelser, Beckham laver for at holde sig i form. Læs videre for at opdage hemmelighederne bag hendes udseende!

“Jeg har fundet min egen balance mellem ønsket om at have det sjovt og disciplinen til at spise sundt og træne.”

-Victoria Beckham i et interview for Grazia-

Victoria Beckhams træningsrutine til at holde sig i form

Måske giver hendes fornemme opførsel indtryk af, at hun aldrig ville bytte sine stiletter og det skræddersyede jakkesæt ud med leggings og sneakers, men sandheden er, at den engelske kunstner træner fem gange om ugen, selv når hun er på ferie!

Dette er blevet bekræftet ikke kun af hendes mands, David Beckhams sociale netværk, men også af Bobby Rich, som afslører, at hun under sine rejser laver online-sessioner, fordi det er en prioritet at holde trit med hendes rutine.

Victorias beslutning om at opgive fokus på cardio var baseret på observation fra hendes træner, som bemærkede, at de rutiner, hun praktiserede, genererede minimale fordele for hende. På trods af at hun dagligt trænet i 90 minutter i fitnesscentret, formåede hun kun at opretholde sit konditionsniveau i stedet for at forbedre det.

Efter den vurdering lavede Rich en træningsplan baseret på tre søjler: styrke, mobilitet og udstrækning. Men hans rutine varierer for at fokusere på forskellige områder af kroppen. For eksempel arbejder han en dag på overkroppen og kombinerer modstandsøvelser. Derudover forberedte han sessioner fra 35 til 90 minutter.

Vil du vide, hvordan denne kendis formår at holde sig i form? Her er nogle detaljer om Victoria Beckhams træningsrutine.

Husk, at Victoria Beckhams træning er fokuseret på hendes livsstil og behov. Hvis du ønsker at indføre en lignende rutine, anbefaler vi derfor, at du går til en professionel, så han/hun kan udvikle en plan, der passer til dig.

Vil du lære mere om kendtes rutiner? Læs: Træning på slackline: Hvad er det, og hvad er fordelene?

Fuldkropsøvelser i Victoria Beckhams træningsrutine

Hvis du leder efter en komplet træning, der træner hele kroppen, er helkropsøvelser et glimrende valg, og det ved Victoria Beckham godt.

Denne rutine har evnen til at styrke både de øvre og nedre ekstremiteter, hvilket giver en stigning i muskelmasse. Derudover bidrager det til muskeltilpasning hos utrænede individer.

Triceps dips

Victoria Beckham inkluderer triceps dips i sin rutine for at opnå definerede arme. Denne øvelse består i at sænke og hæve kroppen ved hjælp af de øvre lemmer, som giver dig mulighed for at træne og styrke triceps brachii-musklen samt skuldre og ryg.

Ud over at definere armene, giver triceps dips også andre fordele. En artikel fra Inspire USA Foundation rapporterer, at denne aktivitet hjælper med at øge muskelstyrke og stabilitet, og regelmæssig træning hjælper med at reducere risikoen for ryg- og skulderskader samt forbedre kropsholdningen.

For at gøre dette kan du bruge parallelle stænger, en dip-station eller endda møbler.

Snatch

Bobby Rich har afsløret, at selvom Victoria havde et solidt fundament af kardiovaskulær og muskulær udholdenhed, var hun ikke bekendt med fordelene ved vægtløftning.

Vægtløftning er en væsentlig del af enhver fitnessrutine, da det kan hjælpe med at øge styrke, forbedre balancen, reducere risikoen for skader og opretholde det generelle helbred.

Snatch er en teknisk og avanceret vægtløftningsbevægelse populær i CrossFit. Denne øvelse involverer at løfte en belastet vægtstang fra jorden til over hovedet i en flydende, eksplosiv bevægelse.

For at udføre det korrekt, skal du kombinere styrke, hurtighed, koordination og fleksibilitet. Den største fordel ved snatch ligger i dens evne til at udvikle muskelstyrke og kraft i hele kroppen.

Victoria Beckhams træner fokuserer på præcise bevægelser med bånd og håndvægte for effektiv, målrettet styrkeudvikling i hver muskelgruppe.

Militærpres

Militærpres er en grundlæggende øvelse i styrketræning. Den kan udføres stående eller siddende, og dens korrekte udførelse vil give dig mulighed for at arbejde med deltoideus muskelgruppen.

Det er vigtigt at nævne, at ud over at styrke musklerne, forbedrer modstandsrutiner også leddenes bevægelsesområde, hvilket fremmer større mobilitet og fleksibilitet.

I tråd med dette foreslår National Institute on Aging, at det at holde musklerne stærke ikke kun bidrager til balancen, men også hjælper med at forhindre fald og skader. På den anden side bidrager de også til hjertesundheden.

Ifølge en undersøgelse offentliggjort i Medicine & Science in Sports & Exercise har personer, der inkorporerer enhver form for styrketræning i deres ugentlige rutine, en lavere risiko for at få et hjerteanfald, slagtilfælde eller død relateret til hjertesygdomme.

“Det er ikke alle store, komplekse løft. Vi lægger meget vægt på mindre bevægelser, ved at bruge egen kropsvægt.”

-Bobby Rich-

Squats med vægte

Squats er anerkendt som en af de bedste øvelser, på grund af deres evne til at styrke kernen. Denne sammensatte øvelse med flere led engagerer hofter, baller og lårmuskelgrupper.

For at forbedre stabilitet og koordination bruger Victoria Beckham vægte, i form af en plade, under squats. Det kræver større balancekontrol under løft og udførelse af øvelsen. Tilføjelse af vægt fremmer styrkning af musklerne.

Ud over disse fordele kan squats også hjælpe med at forbedre den generelle kropsholdning.

Lunges

Lunges er en effektiv øvelse til at styrke underkroppen, samt forbedre ydeevnen af musklerne omkring hofterne.

For at udføre dem træder du frem med det ene ben og bøjer begge knæ, så det bagerste knæ næsten rører jorden. Denne bevægelse aktiverer intenst musklerne i ben, balder og mave.

Lunges er en af hovedøvelserne i HIIT træningssessioner, og blandt dens fordele er forbedret balance, øget hoftefleksibilitet og underkropskoordination.

For at udføre dem bruger den tidligere Spice Girl et elastikbånd placeret rundt om benene lige over knæene.

Udstrækning i Victoria Beckhams træningsrutine

Victoria Beckham har på sine sociale netværk delt vigtigheden af mobilitet i sin træningsrutine. Før og efter hver session strækker hun ud for at fremme muskelrestitution.

Udstrækning overses ofte i mange rutiner. Men Mayo Clinic understreger, at det er vigtigt at øge ledfleksibiliteten og give mulighed for mere fri og flydende bevægelse.

Det er en god idé at varme op i fem til 10 minutter, før du begynder udstrækningen, og derefter udføre øvelserne langsomt og forsigtigt, mens du holder hver udstrækning i mindst 30 sekunder for at opnå det største udbytte.

Er det muligt at være lige så fit som Victoria Beckham?

Med sin træners ord har Victoria Beckham fundet den perfekte balance i sin træningsrutine. Selvom det er rigtigt, at hun træner meget, gør hun det på en smart måde. At være i god form betyder ikke at bruge utallige timer i fitnesscenteret. Det betyder snarere at være disciplineret og opretholde en sund livsstil.

At tage en afbalanceret kost, forblive hydreret, reducere stress og lade kroppen restituere ordentligt efter hver session er alt sammen relevant for at nå dine fitnessmål. Det handler ikke kun om at se godt ud, men også om at passe på dit generelle helbred. Ville du være villig til at forpligte dig til denne rutine?


Alle citerede kilder blev grundigt gennemgået af vores team for at sikre deres kvalitet, pålidelighed, aktualitet og validitet. Bibliografien i denne artikel blev betragtet som pålidelig og af akademisk eller videnskabelig nøjagtighed.


 • Bagchi, A. (2015). A comparative electromyographical investigation of triceps brachii and pectoralis major during four different freehand exercises. Journal of Physical Education Research, 2(2), 20–27. https://www.researchgate.net/publication/331477905
 • Clínica Mayo. (23 de febrero de 2022). Guía de estiramientos básicoshttps://www.mayoclinic.org
 • Evangelista, A. L., Braz, T. V., La Scala Teixeira, C. V., Rica, R. L., Alonso, A. C., Barbosa, W. A., Reis, V. M., Baker, J. S., Schoenfeld, B. J., Bocalini, D. S., & Greve, J. M. D. (2021). Split or full-body workout routine: which is best to increase muscle strength and hypertrophy?. Einstein, 19, eAO5781. https://www.scielo.br/j/eins/a/sQYb5T8zwYNzgNCpK8pDYwF/?lang=en
 • Harvard Health Publishing. (20 de marzo de 2020). Strengthening your core: Right and wrong ways to do lunges, squats, and planks. Harvard Medical School. https://www.health.harvard.edu/
 • Krause, D. A., Elliott, J. J., Fraboni, D. F., McWilliams, T. J., Rebhan, R. L., & Hollman, J. H. (2018). Electromyography of the hip and thigh muscles during two variations of the lunge exercise: a cross-sectional study. International journal of sports physical therapy, 13(2), 137–142. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC6063068/
 • Liu, Y., Lee, D. C., Li, Y., Zhu, W., Zhang, R., Sui, X., Lavie, C. J., & Blair, S. N. (2019). Associations of Resistance Exercise with Cardiovascular Disease Morbidity and Mortality. Medicine and science in sports and exercise, 51(3), 499–508. https://journals.lww.com/
 • Lorenzetti, S., Ostermann, M., Zeidler, F., Zimmer, P., Jentsch, L., List, R., Taylor, W. R., & Schellenberg, F. (2018). How to squat? Effects of various stance widths, foot placement angles and level of experience on knee, hip and trunk motion and loading. BMC sports science, medicine & rehabilitation, 10, 14 https://bmcsportsscimedrehabil.biomedcentral.com
 • Luna, D. (s.f.). Dips (Chest and Triceps): Benefits, Muscles Worked, and More. Inspire USA Foundation. https://www.inspireusafoundation.org/chest-and-tricep-dips/
 • Luna, D. (s.f.). Snatch vs Clean: Major Differences Explained. Inspire USA Foundation. https://www.inspireusafoundation.org/snatch-vs-clean/
 • Luna, D. (s.f.). Military Press: Benefits, Muscles Used, and More. Inspire USA Foundation. https://www.inspireusafoundation.org/military-press/
 • Modglin, L. (s.f.). 7 Benefits Of Strength Training, According To Experts. Forbes Health. https://www.forbes.com/health/body/benefits-of-strength-training/
 • Myer, G. D., Kushner, A. M., Brent, J. L., Schoenfeld, B. J., Hugentobler, J., Lloyd, R. S., Vermeil, A., Chu, D. A., Harbin, J., & McGill, S. M. (2014). The back squat: A proposed assessment of functional deficits and technical factors that limit performance. Strength and conditioning journal, 36(6), 4–27. https://journals.lww.com/nsca-
 • National Institute on Aging. (s.f.). Four Types of Exercise Can Improve Your Health and Physical Ability. https://www.nia.nih.gov/
 • Suchomel, T. J., Nimphius, S., Bellon, C. R., & Stone, M. H. (2018). The Importance of Muscular Strength: Training Considerations. Sports medicine, 48(4), 765–785. https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/29372481/
 • Vallie, S. (s.f.). How to Do a Snatch. Jump Start by WebMD. https://www.webmd.com/fitness

Denne tekst er kun til informationsformål og erstatter ikke konsultation med en professionel. Hvis du er i tvivl, så konsulter din specialist.