6 måder du kan styrke dit forhold med din partner

Det er ikke nogen hemmelighed, at forhold har deres gode og dårlige dage. Efter et skænderi ved nogle par ikke, hvordan de skal håndtere situationen. Det er vigtigt at styrke dit forhold med din partner hver eneste dag, og især efter et skænderi.
6 måder du kan styrke dit forhold med din partner

Skrevet af Okairy Zuñiga

Sidste ændring: 26 august, 2022

En god vilje er fundamental til at styrke dit forhold med din partner efter et skænderi, eller bare generelt. Du bør ikke føle, at du taber en kamp, for det, du rent faktisk gør, er at give dem en ny mulighed.

Det er ikke nogen hemmelighed, at forhold har deres gode og dårlige dage. Efter et skænderi ved nogle par ikke, hvordan de skal håndtere situationen. Det er vigtigt at styrke dit forhold med din partner hver eneste dag, og især efter et skænderi.

At have en undskyldning for at vise din kærlighed, lige meget, hvis skyld det er, vil gøre det muligt for dig at forbinde med din partner igen. Her er nogle tricks til at tage det første skridt.

Sådan kan du styrke dit forhold med din partner

par der er uvenner

At forbinde med din signifikante anden vil gøre det muligt for dig at genoplive og forbedre Jeres forhold.

1. Lad være med at isolere dig selv

Når du skændes med din signifikante anden, og du er meget vred, er det almindeligt at enhver adskiller sig selv fra den anden, går ind i et andet rum eller forlader huset ved at smække med døren for at ventilere.

Når du fysisk distancerer dig selv og grubler over tingene, tenderer alt dog til at blive kompliceret og blive værre.

Selvom du i vredens øjeblik måske ikke føler for det, så forsøg at være tæt samen og hav fysisk kontakt, for at forbinde med din signifikante anden. 

At se ind i din signifikante andens øjne, tage vedkommende i armen eller hånden, mens du rører ved håret eller krammer ham eller hende, vil aktivere positive følelser. Det vil hjælpe med at sænke deres toneleje, og miljøet vil føles mindre anspændt.

Hvis skænderiet var meget alvorligt, og du besluttede dig for at bruge noget tid alene, så kom tæt på din signifikante anden, så hurtigt du kan.

2. Sørg for at have positivt kropssprog for at styrke dit forhold

Efter et kæmpe skænderi, og på trods af, hvad du har sagt for at få ro på tingene igen, kan din krop måske vise tegn på irritation, der kan forhindre din signifikante anden i at respondere positivt.

Af denne årsag, er det nødvendigt at identificere og kontrollere et stort antal af tegn, der sætter en barriere imellem Jer: 

  • Lukkede hænder
  • Krydsede arme
  • Rynket pande
  • Sænket hoved

I stedet for at opretholde denne attitude, skal du slappe af og se direkte ind i øjnene på din signifikante anden. Hvis du kan, så smil indirekte for at invitere ham eller hende til at henvende sig til dig, uden frygt for at blive afvist eller påbegynde en ny argumentation over, hvad der lige skete.

3. Grin af dig selv, og se det tingene fra en positiv vinkel

glad par i seng

For at lindre spændingerne i atmosfæren, når du argumenterer og forbinder med din signifikante anden, er det vigtigt at have en lille sans for humor. Det er noget, der skal gøres i moderation, og forsøg ikke at være sarkastisk eller irriterende. På den måde, vil der ikke være nogle misforståelser.

Hvis der er noget, som både mænd og kvinder kan lide, så er det, når deres signifikante anden har en god, sjov og legesyg form for humor. Du kan sige en joke eller se en sjov film. Efter at have gjort dette, vil du gradvist føle dig mere afslappet.

Læs også: Hvordan du tiltrækker en mand, uden at gå efter ham

4. Tilgiv hinanden for at styrke dit forhold med din partner

Hvis du ønsker at genetablere enheden og i sandhed forbinde med din signifikante anden, så er det bedste, du kan gøre, at være i stand til at tilgive. For at din tilgivelse faktisk virker, skal du gøre det med dit hjerte. 

Tilgivelse er en nobel handling, der vil bane vejen for en ny begyndelse mellem dig og din signifikante anden. Det vil også åbne op for en ny vej af accept, og gøre det muligt for dig at genkende dine egne fejl, og tænke over dem, så du ikke laver de samme fejl igen og igen.

Tilgivelse betyder ikke, at man føler sig overvundet, eller at din signifikante anden er rigtig, og du er forkert. At være i stand til at tilgive giver en anden mulighed for at fortsætte livet som et par, i et rum fyldt med tillid til at bevæge sig fremad.

5. Vær hengiven over for din parner

Spændingen og ubehaget, der kommer fra et skænderi mellem et par, kan få dem til at distancere sig selv. For at forbinde med din signifikante anden, skal du tage initiativ til at komme tættere på hinanden.

Dette er ikke tiden for stolthed. Brug kys, kærtegn og kram som sentimentale våben. At føle dette øjeblik af kærlighed, og at være i hinandens arme efter et skænderi, er en meget behagelig ting, der hjælper med at hele sårene.

Det betyder også, at du skal sige, hvad du føler, med ord. Det er så simpelt som at sige “Jeg elsker dig”, “Jeg ønsker ikke at skændes” eller “Jeg ønsker, at vi skal være glade” for at forebygge yderligere konflikter.

6. Hav sex

Vi har alle hørt om “sex efter skænderi“. Selvom det ikke er tilrådeligt at skændes for at have bedre sex, så er det en fantastisk mulighed for at forbinde med din signifikante anden.

Det er uden tvivl den bedste måde, par bliver gode venner på, efter at have sex. Det er grundet det faktum, at denne aktivitet frigiver endorfiner og eliminerer stress. 

Det er en god idé at forsøge at tale efter sex. Du finder måske ud af, at problemerne ikke længere er så alvorlige, som før.

Skænderier er almindelige, da de er udfaldet af forskelle mellem to folk. Det, der er vigtigt, er attituden, du påtager dig, efter I er blevet venner igen. Kærlighed kan gøre mange ting, men hver person skal gøre sin del. På den måde, kan du forebygge at forholdet bliver surt, på grund af rutiner, forskelle i dagligdagen eller problemer, der kan opstå.

Det kan interessere dig ...
Dine læber siger disse 10 ting om din personlighed
Bedre Livsstil
Læs den på Bedre Livsstil
Dine læber siger disse 10 ting om din personlighed

Selvom dine læber måske ikke passer perfekt til beskrivelsen, kan formen sige noget om din pertsonlighed og forhold til andre mennesker.
Indholdet på denne side er udelukkende til information. På intet tidspunkt tjener det til at facilitere eller erstatte diagnoser, behandlinger eller anbefalinger fra en fagperson. Tal med en betroet specialist, hvis du har nogen tvivl, og søg deres godkendelse, før du prøver en metode.