Du kan aktivere dit stofskifte med denne stærke te

Stærk mad hjælper os med at aktivere vores stofskifte og tabe os. Hvis du ikke er vant til stærk mad, kan du begynde at tilføje det lidt efter lidt til din kost.
Du kan aktivere dit stofskifte med denne stærke te
Elisa Morales Lupayante

Bedømt og godkendt af Idrætspædagog og ernæringsekspert Elisa Morales Lupayante.

Sidste ændring: 26 juni, 2023

Vil du aktivere dit stofskifte?

Mange mennesker ønsker at tabe sig. Men de kan ofte ikke, på trods af, at de spiser små portioner. Dette skyldes, at de har et stofskifte, der er for langsomt. Som følge heraf reducerer det mængden af ​​energi, de bruger.

I denne artikel deler vi en medicinsk te med varmende egenskaber. Dette er for personer, der er følsomme over for kulden eller for dem, der vil tabe et par kilo lettere. (Helt uden diæter eller være sulten.)

Hvorfor kan jeg ikke tabe mig?

Der er mange faktorer, der påvirker en persons vægt. Dette omfatter naturligvis genetik og mad.

Men der er følelsesmæssige eller hormonelle bestemmende faktorer, der kan gøre det sværere at tabe sig. Dette sker på trods af, at du gør en betydelig indsats med din kost eller motion.

I mange af disse tilfælde er det muligt, at du har et stofskifte, der er for langsomt. Som følge heraf holder det antallet af kalorier, du forbrænder meget lavt.

På grund af dette er det vigtigt at aktivere det naturligt. Det er her, hvor denne stærke, varmende medicinske te kan komme ind.

Denne medicinske te er også meget god for mennesker, der er følsomme overfor kulde. Den varmer med det samme!

Stofskifte

Hvad er stofskifte

Stofskiftet er en konglomeration af fysiske og kemiske processer, der sker på det cellulære niveau. Gennem disse processer ændres mad til energi.

Du bruger ikke kun denne energi til at gøre ting, men også på et internt niveau til at udføre dine vitale funktioner. Nogle af disse funktioner omfatter fordøjelse og vejrtrækning.

Der sker noget, når dit stofskifte ikke virker korrekt og er under normalen. Den mængde energi, du bruger, reduceres. Som følge heraf har du tendens til at tage på i vægt.

På den anden side, hvis du aktiverer dit stofskifte, er det muligt, at du ikke lige så nemt vil tage på i vægt.

Med denne medicinske plante te kan du aktivere dit stofskifte og fremskynde det naturligt. På denne måde vil du se effekter som en højere kropstemperatur og et større forbrug af kalorier med samme indsats.

Kalorieforbrændende te der kan aktivere dit stofskifte

Ingefær

Ingefær for godt til at aktivere dit stofskifte

Denne eksotiske rod giver en krydret smag. Det giver også din krop en forfriskende varme og øger, hvor meget du sveder. Dette er meget nyttigt for at slippe af med væske og toksiner i din krop.

Det er også et fremragende middel til din fordøjelse og for kvinders sundhed.

Ceylon kanel

Ceylon kanel er et fremragende krydderi til at regulere dit blodsukker niveau. Det øger fordøjelsen og stimulerer dit stofskifte, så du taber dig.

Cayennepeber kan aktivere dit stofskifte

Rød peber

Du bør ikke være bange for krydderiet. I stedet er det bedre at tilføje denne mad gradvist til din kost.

På denne måde får du din krop til at krydret mad som cayenne peber. Plus, dette er en ingrediens, der balancerer dine kropsfunktioner.

Sort peber kan aktivere dit stofskifte

Sort peber har en lettere krydret smag end cayenne peber. Kombineret med gurkemeje har disse to krydderier store anti-inflammatoriske, smertelindrende og anti-tumor evner.

Gurkemeje kan aktivere dit stofskifte

Gurkemejete

Gurkemeje er et krydderi med mange sundhedsmæssige fordele. Du skal spise det hver dag. Tilføj det til alle mulige slags retter, slik og drikkevarer.

Citronskal kan aktivere dit stofskifte

Citronskal har mange flere næringsstoffer end frugten. På grund af dette bør du altid tilføje det til dine juice, smoothies, salater mv.

For at det kan holde længere, kan du fryse det ned. Brug derefter det lidt efter lidt.

Det er vigtigt, at citronen er økologisk. Dette skyldes, at hvis den ikke er, så er skallen, der hvor pesticider, voks og alle former for skadelige kemiske additiver akkumulerer sig.

Hvordan du laver teen

Ingredienser

 • 1 tsk pulveriseret ingefær eller en god mængde frisk ingefær
 • 1 tsk Ceylon kanelpulver eller en kanelstang
 • En knivspids cayenne peber
 • 1/2 tsk sort peber
 • 1 tsk gurkemejepulver
 • 1 citronskal fra en organisk citron
 • 4 kopper vand

Hvad skal du gøre?

 • Først tilsæt vandet i en gryde og bring det i kog.
 • Derefter tilsættes citronskallen og lad det koge i 5 til 10 minutter.
 • Efter denne tid, sluk for varmen og tilsæt alle krydderierne.
 • Lad det derefter sætte sig i 10 minutter og sæt låg på gryden.
 • Derefter sigtes det og lad det køle lidt af, før du drikker.
 • Hvis du vil, kan du søde det med hele sukkerrør, honning eller stevia.

Alle citerede kilder blev grundigt gennemgået af vores team for at sikre deres kvalitet, pålidelighed, aktualitet og validitet. Bibliografien i denne artikel blev betragtet som pålidelig og af akademisk eller videnskabelig nøjagtighed.


 • Taghizadeh M., Farzin N., Taheri S., Mahlouji M., et al., The effect of dietary supplements containing green tea, capsaicin and ginger extracts on weight loss and metabolic profiles in overweight women: a randomized double blind placebo controlled clinical trial. Ann Nutr Metab, 2017. 70 (4): 277-285.
 • Varghese S., Kubatka P., Rodrigo L., Gazdikova K., et al., Chili pepper as a body weight loss food. Int J Food Sci Nutr, 2017. 68 (4): 392-401.

Denne tekst er kun til informationsformål og erstatter ikke konsultation med en professionel. Hvis du er i tvivl, så konsulter din specialist.