Fremvis skinnende hud med disse 6 peelinger

Havre hjælper med at jævne huden og fjerner også de urenheder, der kan påvirke din skønhed.
Fremvis skinnende hud med disse 6 peelinger

Sidste ændring: 26 august, 2022

De fleste af os ønsker at have glat og strålende hud, der får os til at se smukke og sunde ud. Dog bliver vores hud udsat for en stor mængde faktorer i hverdagen, der kan ændre den og forårsage blandt andet mørke pletter, fregner eller akne, blandt og andre problemer, der påvirker vores skønhed. I denne artikel vil vi fortælle hvordan du kan fremvise skinnende hud med disse 6 peelinger.

Heldigvis er der en masse produkter, der hjælper med at tage sig af din hud for at forhindre disse ændringer og holde den skinnende.

Som vi alle ved er kemiske produkter meget dyre og kan undertiden forårsage hudirritation, hvorfor vi ønsker at dele 6 gode naturlige peelinger der kan hjælpe dig med at tage dig af din hud, så den ser perfekt og skinnende ud.

Få skinnende hud.

Bananpeel

Banan er en meget  sund ingrediens for din hud; bananer hjælper dig med at fugte din hud, slippe af med urenheder og holde den ung. Du vil kombinere olivenolie og æg i denne naturlige peelin, det er to meget sunde ingredienser til din hud og fantastisk til fugtgivning og rensning i dybden.

Ingredienser

 • 1 banan
 • 1/2 kop olivenolie
 • 2 æg

Tilberedning

I en ren beholder skal du blande æggene med olivenolien. Derefter skal du tilsætte en moden banan og lave en pasta. Når pastaen er klar, lægges den på din nakke og ansigt og lad den sidde i en halv time. Skyl derefter med koldt vand.

Havrepeeling

 

Kvinde der har en havremaske paa

Denne havrepeeling er fantastisk til at lave en dyb hud-rensning og blive af med døde celler, der ophobes som en konsekvens af sollys, forurening eller brug af makeup osv. Havre hjælper med at jævne huden og fjerner også de urenheder, der kan påvirke din skønhed.

Ingredienser

 • 2 spsk havre
 • 4 spsk. mælkevalle

Tilberedning

Bland de to ingredienser godt og smør derefter det til hele i dit ansigt med blide cirkulære massagebevægelser. Lad det sidde i 10 minutter og fjern det med varmt vand.

Peeling til følsom hud

Denne naturlige peeling er fantastisk til at komme af med døde hudceller og urenheder på følsom hudDens ingredienser hjælper med at udglatte huden, rense den dybt, og efterlade den helt strålende.

Ingredienser

 • 2 spsk. brun farin
 • 3 spsk. avocadoolie
 • 1/2 agurk

Tilberedning

Mos agurken godt for at lave en pasta og bland den derefter med sukker og avocadoolie. Når du har blandet alle ingredienserne godt sammen, kommer du den på dit ansigt og hals og lader den sidde i 20 minutter.

Gulerods-peeling

Kvinde med gulerodsmaske

Denne gulerods-peeling er fantastisk til at rense huden i dybden, slippe af med urenheder og forebygge for tidlig aldring. Dens ingredienser beskytter huden og hjælper med at genoprette den efter skader fra solen.

Ingredienser

 • 1 teskefuld gulerodssaft (5 ml)
 • 1 teskefuld citronsaft (5 ml)
 • 1 spiseskefuld tørgær (10 g)
 • 1 teskefuld olivenolie (5 ml)
 • 1½ teskefuld yoghurt

Tilberedning

Bland alle ingredienserne i en beholder og lav en cremet pasta. Smør den derefter på ansigtet med en pensel og lad den sidde i 30 minutter. Hvis din hud er fedtet, skal du ikke tilsætte olie til blandingen. Du bør undgå at bruge det på hud med akne eller irritation.

Salt- og ananaspeeling

Denne peeling er fantastisk til at opfriske huden, fjerne overskydende olie og rense den naturligt. Du kan bruge den til acne og kan endda anvende det til din ryg til at bekæmpe fedtet hud.

Ingredienser

 • 2 spsk. havsalt (20 g)
 • 2 ananas-skiver

Tilberedning

Mos ananas og tilføj derefter salt. Når de er godt blandet, smøres den på hele dit ansigt, hals og ryg. Lad det sidde i 20 minutter og skyl derefter med rigeligt varmt vand. Hvis din hud er tør, kan du bruge denne samme opskrift med en lille smule olivenolie.

Bagepulver og kokosolie-peeling

Bagepulver i en skaal

Denne naturlige peeling vil hjælpe dig med at fjerne døde hudceller og rense den dybt for at få en ensartet tone og skønhed tilbage. Bagepulver er en ingrediens, der får dig til at slippe af med overskydende olie på huden, renser den dybt, og bekæmper skønhedsfejl. Kokosolie er en fantastisk naturlig fugtighedscreme, der vil hjælpe dig med at bekæmpe tørhed forårsaget af bagepulver.

Ingredienser

 • 4 spsk. bagepulver (40 g)
 • 3 eller 4 spsk. naturlig yoghurt

Tilberedning

Bland alle ingredienserne for at fremstille en pasta og smør den derefter på dit ansigt, nakke og hvor du ønsker at eksfoliere. Lad den sidde i 10 minutter og skyl derefter med rigeligt varmt vand.


Alle citerede kilder blev grundigt gennemgået af vores team for at sikre deres kvalitet, pålidelighed, aktualitet og validitet. Bibliografien i denne artikel blev betragtet som pålidelig og af akademisk eller videnskabelig nøjagtighed.Denne tekst er kun til informationsformål og erstatter ikke konsultation med en professionel. Hvis du er i tvivl, så konsulter din specialist.