Prøv disse naturlige hjemmelavede kure mod Amøbiasis

Amøbiasis kan fås gennem luften eller fra mad, så det er grundlæggende at maksimere ens sanitære foranstaltninger
Prøv disse naturlige hjemmelavede kure mod Amøbiasis

Sidste ændring: 03 januar, 2019

Amøbiasis er en parasitisk sygdom, der lever i tyktarmen. Det er en af ​​de mange sygdomme, som folk lider af i tempererede klimazoner, men det er også meget almindeligt i varme områder. Privat og offentlig hygiejne kan reducere forekomsten af ​​dette enormt.

I denne artikel fortæller vi alt om denne sygdom og giver dig nogle fantastiske naturlige kure mod amøbiasis, der vil hjælpe dig med at bekæmpe symptomerne.

Symptomer på Amøbiasis

Enhver infektion, der er forårsaget af organismer, der præsenterer amoebisk dysenteri kaldes amøbiasis. Men det kaldes kun dette, når der er visse symptomer, herunder især diarré. Mange mennesker er smittet uden at vide det, fordi der ikke er symptomer.

Når organismerne fremkalder en alvorlig tarmsygdom, får den lidende blødninger, kramper og kolik. Deres ekskrement indeholder materie, slim og blod. Diarré forekommer og forårsager svaghed, vægttab og anæmi.

Den lidende kan have feber og hurtig puls. I de fleste tilfælde er diarré og andre symptomer godartede, selvom det er vedvarende og kan undergrave helbredet.

Imidlertid er det eneste tegn, der er tilbagevenden ​​mavekolik.

Infektionens sande natur bestemmes let med en analyse af ens fækale stof. Dette vil opdage, om der er aktive amoebaser eller cyster.

Årsager

Menneskets tarm

Den specifikke årsag til amoebisk dysenteri er en mikroorganisme, der hedder Endameba histolytica. Denne organisme spredes i hele kroppen med afføringen og overføres til andre mennesker, når det forurener mad eller vand. Det påvirker tarmens slimhinde, især tyktarmen.

Det forårsager sårdannelse med større eller mindre forringelse af membranen og blodtab. Anæmi og svaghed skyldes ikke kun blodtab under afføring, men også på grund af det faktum, at amoeba fortærer mange røde blodlegemer.

Den mest almindelige komplikation er en amoebisk hepatisk byld. Generelt er der kun en, men der kan også være mange.

Amøbiasis kan vare ved i mange år, endda et helt liv, hvis det ikke behandles ordentligt. Det er sjældent, at kroniske tilfælde viser sig at være dødelige i sig selv.

Mange mennesker bliver svækket på en måde, der får dem til at blive ofre for en anden sygdom.

Læs også: Fem sunde salater til din tyktarm

Natural kure mod Amøbiasis

Oregano

Grønne blade

Oregano har anti-inflammatoriske, fordøjelses- og helbredende egenskaber. Derfor kan det være en fordel til at hjælpe med at kontrollere symptomer på amøbiasis som diarré. Det beroliger også kramperne og mindsker tarmens irritation.

Ingredienser

Vejledning

 1. Kog vandet
 2. Når det koger, fjern det fra varmen, tilsæt oregano og lad det trække i 5 minutter.
 3. Indtag det 3 gange om dagen, 20 minutter før dine måltider.

Græskarfrø

Græskar frø

På grund af dets anti-parasitiske og rensende egenskaber og dets beta-caroten egenskaber er dette middel en stor fordel til behandling af amøbiasis. Dette skyldes, at det regulerer fordøjelsesslimmen og reducerer irritation fra diarré.

Det er også rig på vitaminer, mineraler og aminosyrer, øger din energi og reducerer din utilpashed.

Ingredienser

 • 2 teskefulde græskar frø
 • 1 kop vand

Vejledning

 1. Kog vandet
 2. Når du det, tag det af varmen og lad det køle af.
 3. Kom vandet i en blender med græskar frøene og bland godt.
 4. Indtag det på tom mave hver dag.

Læs også: Prøv disse hjemmelavede græskarsuppeopskrifter

Gurkemeje

Gurkemeje

På grund af dets antiseptiske, antibakterielle, anti-inflammatoriske og antioxidante egenskaber er gurkemeje et glimrende middel til behandling af amøbiasis. Det slipper af med parasitter og beskytter tarmene.

Ingredienser

Vejledning

 1. Tilsæt gurkemejen til det kogte vand.
 2. Bland godt og lad det trække i 5 minutter.
 3. Drik på tom mave hver dag.

Hvidløg

Hvidløg

På grund af dets anti-parasitiske og antibiotiske egenskaber er dette et andet glimrende middel til behandling af amøbiasis. Det hjælper med at kontrollere parasitterne og forhindre dem i at komme tilbage.

Ingredienser

Vejledning

 1. Skær hvidløgene i strimler og læg dem i vand og varme.
 2. Når det er ved kogepunktet, tag det af varmen og lad det trække i 20 minutter.
 3. Drik blandingen på tom mave i en uge.

Det er nødvendigt at tage højde for, at denne parasitære sygdom kan forekomme i enhver alder. Derfor er det vigtigt at være meget opmærksom på børn, når de går ud for at lege såvel som at vide, hvilke genstande de rører ved. Det er også vigtigt at vaske frugt og grøntsager, før de spiser dem.


Denne tekst er kun til informationsformål og erstatter ikke konsultation med en professionel. Hvis du er i tvivl, så konsulter din specialist.