6 dråber af denne olie dagligt kan slanke maven

Tag to dråber af denne olie til hvert måltid som supplement til en sund og varieret kost. Overskrid ikke denne mængde, for det kan få negative bivirkninger på kroppen.
6 dråber af denne olie dagligt kan slanke maven

Sidste ændring: 12 november, 2018

Alle hader at være overvægtige, men det er især dellerne på maven, der får mænd og kvinder verden over til at gå i gang med deres slankekur. Maven har det med at ophobe fedt nemmere end andre dele af kroppen, så hvis du har en usund livsstil, er det sandsynligvis der du først vil begynde at tage på. Det kan danne de irriterende kærlighedshåndtag, der ødelægger din ellers så slanke figur. Heldig kan du nemt slanke maven ved at tage disse olie i dråbeform. Læs med.

Det er aldrig nemt at tabe sig og det kræver konstante anstrengelser, især hvis du forsøger at fjerne dellerne på maven.

Heldigvis er der mange måder du kan slippe af med det på uden at du behøver at give dig i kast med så ekstreme metoder som fedtsugning.

Et alternativ, der vil hjælpe dig med at slanke maven naturligt og beskytte din krop imod forskellige sygdomme i mellemtiden er en  kraftig olie, som du kan fremstille hjemme med de enkleste naturlige ingredienser. Er du med endnu?

Kanelolie kan slanke maven

Denne olie har været anvendt i mange år som en alternativ behandling til at helbrede og forebygge forskellige sygdomme og forbedre sundheden generelt.

Først blev det brugt til medicinske formål. Senere er det også blevet brugt som et slankemiddel, især til at komme af med dellerne på maven.

Du kan slanke maven med olie

Dens popularitet i mange dele af verden skyldes at den har en stærk koncentration, der virker for vægttab, fjerner giftstoffer, bakterier og kemikalier, der kan påvirke dit helbred negativt.

Andre fordele, der er værd at nævne er evnen til at styrke hjernen og hukommelsesfunktioner, og samtidig styrke immunforsvaret.

Ud over alt dette, er kanelolie er ideel til folk, der har diabetes eller højt blodsukker, fordi det kan bidrage til at reducere og balancere blodsukker.

På grund af alle fordelene og nem tilberedning, er det værd at prøve kanelolie som kosttilskud, for at brænde mere mavefedt.

Hvordan tilbereder du dette naturmiddel?

Kanelolie4

Fordi det er så overkommeligt, er der ingen undskyldning for ikke at bruge denne ingrediens ofte.

Ingredienser

 • 1 kop olivenolie
 • 6 stænger kanel
 • 1 glaskrukke med låg

Tilberedning

 • Trin 1: Fyld den lille glaskrukke med kanelstænger.
 • Trin 2: Hæld olivenolie over stængerne, og sørg for de er helt neddykket.
 • Trin 3: Stil krukken på et varmt sted i dit hjem. Lad den stå der i tre uger, og rør af og til i den.
 • Trin 4: Når de anbefalede tre uger er gået, sies olien til en anden beholder ved hjælp af gaze eller lignende materiale, og opbevares den på et køligt, tørt sted.

Anvendelse

For at opnå alle fordelene af denne olie, er alt, du behøver at gøre at indtage  to dråber olie med alle måltider. Denne lille mængde er tilstrækkelig til at fremme vægttab.

Det er vigtigt at bemærke, at du aldrig bør overstige denne mængde på en dag, fordi det kan få negative bivirkninger. Og før du begynder at tage kanel olie, er det vigtigt, at du læser følgende kontraindikationer.

Bivirkninger ved kanelolie

HoldPåMaven6
 • Selvom dette middel har mange fordele for dit helbred og fremmer vægttab, må du ikke ignorere nogle alvorlige bivirkninger, der kan forekomme i visse tilfælde.
 • Mennesker, der lider af colitis eller gastritis bør indtage denne olie i moderate mængder, fordi kanelolie samtidig med at det kan være meget nyttigt, også kan være irriterende for fordøjelsessystemet.
 • Hvis du har mavesår, bør du undgå at indtage alkohol, da det kan forårsage yderligere irritation i mave og tarme.
 • Kvinder, der er gravide eller planlægger at blive gravide, bør også afstå fra at drikke alkohol med denne olie. Olien kan stimulere blodgennemstrømningen i bækkenet og livmoderområdet, potentielt truende for graviditeten.
 • Folk, der har en form for hjertesygdom bør kun tage denne olie under tilsyn af en læge, og bør holde sig til små doser, fordi kanel kan øge pulsen lidt.
 • Langvarig brug af kanelolie og kanel i almindelighed kan være meget skadeligt for dit helbred. Hvis du når den giftige mængde, kan det føre til opkast og irritation i nyrerne.

Er du klar til at slanke maven med kanelolie?

Det kan interessere dig ...
Fem slankende ingredienser, du kan bruge til morgenmad
Bedre Livsstil
Læs den på Bedre Livsstil
Fem slankende ingredienser, du kan bruge til morgenmad

Morgenmaden har indflydelse på, hvor nemt du taber dig. Her er nogle slankende ingredienser du kan bruge til din morgenmad.


Indholdet på denne side er udelukkende til information. På intet tidspunkt tjener det til at facilitere eller erstatte diagnoser, behandlinger eller anbefalinger fra en fagperson. Tal med en betroet specialist, hvis du har nogen tvivl, og søg deres godkendelse, før du prøver en metode.