Kanelvand med æble og citron til vægttab: Så sundt!

Kanelvand er et fremragende valg, når det kommer til at slippe af med uønsket fedt. Kombiner det med en sund kost og fysisk aktivitet for det bedste resultat.
Kanelvand med æble og citron til vægttab: Så sundt!
Valeria Sabater

Skrevet og kontrolleret af psykolog Valeria Sabater.

Sidste ændring: 02 marts, 2023

Kanelvand, æble, og citron kan laves på mindre end 20 minutter om dagen for at forbedre din sundhed. Hvis du ikke har prøvet det endnu, så er det nu, at det er din chance for at opdage det.

Noget som alle allerede ved er, at disse naturlige midler ikke alene vil udrette mirakler. Detox kost er på mode i disse dage, og selv om denne drik ikke har disse egenskaber, er du nødt til at overveje et par ting.

Først og fremmest skal disse naturlige behandlinger altid ledsages af en sund livsstil. Du er nødt til at indtage en afbalanceret og varieret kost, og stoppe med at føre en stillesiddende livsstil.

For det andet, er du nødt til at være vedholdende. Gode vaner og naturmedicin alene vil ikke hjælpe dig med at tabe dig. Du har brug for udholdenhed og viljestyrke.

Du skal også huske på, at ikke alle har det samme stofskifte. Det vil være lettere for nogle mennesker at tabe sig og sværere for andre.

Du er nødt til at holde ud og få mest muligt ud af disse naturlige muligheder.

Fra vores perspektiv, vi vil gerne opfordre dig til at tage vare på dig selv og opdage de store fordele ved dette lækre kanel vand med æble og citron.

Fordele ved kanelvand, æble og citron

Denne opskrift vil indarbejde nogle kanelstænger, et grønt æble og citronsaft. Disse er alle utrolig sunde fødevarer, og når du kombinerer dem, øger du deres fordele.

Som det næste, vil vi forklare alt, hvad denne lækre drik kan gøre for dig.

En drik fyldt med antioxidanter

Citron, grøn æble og kanel beskytter alle dig mod oxidative skader, der er forårsaget af frie radikaler. Du får for eksempel en drik fyldt med polyfenoler, som er fantastisk til pleje af dit hjertes sundhed.

 • Husk på, at antioxidanter ikke alene vil hjælpe dig med at tabe dig.
 • Hvad de gør, er at fremme de rigtige funktioner i din krop. De beskytter din cellulære sundhed og tager sig også af din lever – et organ, der er afgørende for vægttab.
 • Ud over det er her et forunderligt faktum, der aldrig slår fejl: alle fødevarer, der er rige på antioxidanter har meget lidt fedt eller få kalorier.
Roedt aeble og kanel

Kanelvand ved inflammation

Fødevarer, der har anti-inflammatoriske egenskaber kan for eksempel bekæmpe væskeophobning, forebygge nyre- eller hjerteproblemer, og beskytte dig mod flere sygdomme.

Både kanel og citron har stærke anti-inflammatoriske egenskaber, der giver dig de vitaminer og mineraler, du har brug for at pleje dit helbred.

Regulerer blodsukkeret

Denne opskrift er fyldt med fordele til din krop. En af de mest interessante virkninger den har er, at den balancerer dit blodsukker.

 • Kanel er en af de bedste fødevarer til at beskytte dig mod metabolisk syndrom og type II diabetes.
 • Meget af dens aktivitet er fokuseret på dine fordøjelsesenzymer, der nedbryder mad og tillader næringsstoffer, der skal absorberes i at regulere eventuelt overskydende sukker.
 • Når du kombinerer kanel med æbler, kan du “fange” meget mere glukose og bremse dens virkninger. Alt dette tager sig af dit helbred – og din figur.

Fedt bliver mindre modstandsdygtigt

Lad os igen gentage, at kanelvand med æble og citron ikke vil hjælpe dig med at tabe dig på egen hånd.

Hvad det gør er, at det fremmer et mere aktiv stofskifte. Dette vil hjælpe dig med at forbrænde fedt lettere, hvis du følger en sund livsstil.

 • En af de vigtigste fordele ved kanel vand er afgiftning. Det er vanddrivende, fremmer fordøjelsen, tilfredsstiller dig og yder omsorg for sundheden af dit hjerte.
 • Et andet interessant faktum er, at det gør fedt mindre modstandsdygtigt – især fedt, der er gemt i maven.
 • Dens virkninger er så stærke, at hvis du spiser det i 15 til 20 dage, vil du se gode resultater, så længe du følger en sund kost.
 • Grøn æble, især dets enzymer, vil hjælpe dig med at fjerne fedt endnu lettere.

Ud over denne kanel vands medicin, så tøv ikke med at indtage grønt æble for sig selv mindst tre gange om ugen. Du får store fordele fra pektin og fiberen, der er indeholdt i frugtens skræl.

Hvordan du laver kanelvand med æble og citron

Groent able og kanel

Ingredienser

 • 1 liter vand
 • 2 grønne æbler
 • 1 til 2 kanelstænger (10 g)
 • Saften fra 1 citron

Forberedelse

 • Som vi nævnte i starten, vil det være klar på lidt over 20 minutter.
 • For at lave dette middel, så start med at vælge to gode grønne æbler, der er økologiske. Vask dem godt, skær dem over (ikke nødvendigt at fjerne skræl), og sæt dem til side.
 • Pres saften fra citronen og føj den til 1 liter vand.
 • Du er næsten færdig. Alt du skal gøre nu er at tilføje æbler og kanel stænger til citron vandet.
 • Opbevar det i køleskabet i et par timer.
 • Hvis du foretrækker det, kan du lade det stå natten over for at tillade kanel, æbler, og citronsaft til bedre at frigive deres egenskaber.

Drik lidt af dette vand næste dag før hvert hovedmåltid. Du vil se, hvor godt det får dig til at have det.

Er du klar til at prøve det i dag?


Alle citerede kilder blev grundigt gennemgået af vores team for at sikre deres kvalitet, pålidelighed, aktualitet og validitet. Bibliografien i denne artikel blev betragtet som pålidelig og af akademisk eller videnskabelig nøjagtighed.


 • Kawatra P, Rajagopalan R. Cinnamon: Mystic powers of a minute ingredient. Pharmacognosy Res. 2015;7(Suppl 1):S1–S6. doi:10.4103/0974-8490.157990
 • Gupta Jain S, Puri S, Misra A, Gulati S, Mani K. Effect of oral cinnamon intervention on metabolic profile and body composition of Asian Indians with metabolic syndrome: a randomized double -blind control trial. Lipids Health Dis. 2017;16(1):113. Published 2017 Jun 12. doi:10.1186/s12944-017-0504-8
 • Kwan HY, Wu J, Su T, et al. Cinnamon induces browning in subcutaneous adipocytes. Sci Rep. 2017;7(1):2447. Published 2017 May 26. doi:10.1038/s41598-017-02263-5
 • Mollazadeh H, Hosseinzadeh H. Cinnamon effects on metabolic syndrome: a review based on its mechanisms. Iran J Basic Med Sci. 2016;19(12):1258–1270. doi:10.22038/ijbms.2016.7906

Denne tekst er kun til informationsformål og erstatter ikke konsultation med en professionel. Hvis du er i tvivl, så konsulter din specialist.