Lær at give slip: Kun du ved, hvad du har oplevet

Du har været i stand til at komme igennem nogle af de mest vanskelige tider i dit liv på dine egne betingelser, og derfor bør du ikke belaste dig selv med problemer, der ikke er dine. Du bør heller ikke lade dine minder gøre dig bitter.
Lær at give slip: Kun du ved, hvad du har oplevet

Sidste ændring: 13 december, 2018

Lær at give slip. Livet er en lang og kompliceret vej. Hvor du kan antage at ting vil komme, forandres og hvad som helst kan ske.

Men hvor modig en kvinde, du end er, så er du den eneste person, som ved hvad du skulle gå igennem for at nå til det punkt, hvor du er i dag.

Måske vil i morgen ikke ligefrem være let. Dine familiemedlemmer har deres gode og dårlige dage, din partner vil ikke altid anerkende alle de ting, du gør for ham og nogle gange vågner du op og tænker at du ikke kan se en ny dag i øjnene

Og alligevel åbner du øjnene og ser på verden, og lykkes med hvad du laver. Du er stærkere end du tror – modigere end nogen anden nogensinde kan vide.

Alt du behøver at gøre er at tro lidt mere på dig selv for at blive i stand til at imødegå alt du møder på din vej med selvtillid.

I dagens artikel ønsker vi at du tænker lidt mere over de følgende punkter. Vi er sikre på, at de vil få dig til reflektere over nogle ting i dit liv…

Lær at give slip:

1. Det handler ikke om hvem giver den største støtte, men om hvem der er i stand til at “give slip”

Nogle gange kunne man tro, at de stærkeste mennesker er dem, der kan “tåle” alt. Deres arbejde, deres ansvar i hjemmet, børn, forældre, svigerforældre…

Alle har deres behov og til tider, kan du prøve at tilfredsstille deres før dit eget.

Ingen tvivl om at det kan være en god ting. Du skulle tilbyde din kærlighed og støtte til de mennesker, der udgør din sociale og følelsesmæssige omgangskreds, men nogle gange er det svært at opretholde en balance.

Måske kan de ikke genkende hver eneste af dine bevægelser eller den slags ting, du gør. Den belastning, du påtager dig ved at påtage dig deres problemer oven i dine egne…

  • Lev i henhold til dine livserfaringer, dine minder og dine bekymringer. Bær ikke andres byrder, fordi du vil opdage at det begrænser din egen udvikling.

Hvis du har et familiemedlem, der dominerer dit liv, binder knuder på din frihed og forhindrer dig i at følge din egen vej, har du brug for at sætte grænser. ”Lær at give slip.”

  • Bær ikke andres bekymringer. Lad ikke deres selviskhed, usikkerhed, mistanke eller ubegrundede kritik overtage dit bedre jeg.

Påtag dig ikke negative følelser eller perspektiver, fordi i sidste ende vil de fængsle dig.

  • Hvis du har en partner som overtræder dine rettigheder eller forhindrer dig i at blive den, du i virkeligheden er, så tænk over det. Du sætter dig selv på “hold”, ved at blive fortalt hvad du skal gøre eller afskåret fra det, du elsker. Ægte styrke ligger i den person, der er modig nok til at forlade den person, der holder dem tilbage eller skader dem.

Hvis du har en ven, der sætter sine behov over dit, handler i deres egne interesser. Og kun kommer til dig, når de har brug for noget, så tænk over det også.

  • Du må ikke opsamle problemer, der ikke er dine egne, og undgå et tilføje problemer til dit liv i stedet for at søge mere harmoni.

Den person, der sætter sig selv før andre er ikke egoistisk. Sæt det til side, der ikke gør dig glad. I dit liv der er nogle grundlæggende søjler at man aldrig skal vælte: Dit selvværd og de mennesker, du virkelig elsker.

Der vil komme masser af vejspærringer i dit liv. Undgå at overbelaste dig selv, fordi den belastning vil forhindre dig i at komme fremad. Løsn disse “synkende sten.”

Dette er en liste over hvad du ikke skal gøre, fordi der er én vigtig ting, du skal gøre for alle ulemper i livet: ”Lær at give slip.”

2. Husk at alting i livet kommer og går.

 

Kvinde der ser hendes spejlbillede i vand

Alle ønsker at de ting, de ønsker skal ske så hurtigt som muligt. Dit livs kærlighed, en rejse, et job, et nyt hus…

Men prøv ikke at forhaste noget. Livet bevæger sig i dets eget rytme og du skal lære at være tålmodig, følge den fredfyldte strøm, som aldrig vil forlade dig.

Ikke desto mindre vil tiden, imens den bringer dig nærmere alle dine drømme, også bringe dig skuffelser, sorger og tab.

  • Som en kvinde har du gennem livet skulle se mange svære ting i øjnene, som du kun selv fuldt forstår, og måske er det endda kun dig selv, der kender til dem.

Vi er alle skabt af meget mere end vi ser ud til, vi skjuler alle vore gamle minder og tab, der stadig fremkalder et lejlighedsvis suk.

  • Men alt skal overvindes. Dette skyldes at hvad der virkelig betyder noget, er “her og nu”, det sted, du befinder dig i på dette øjeblik, hvad du ønsker og behøver, uden at bære ekstra belastninger og problemer, der ikke tilhører dig.
  • I dette liv, vil alt komme og alt vil gå, og husk: Vær ikke bange for tidens gang. Lær at give slip på de små ting.
  • Det, der skræmmer dig er tanken om et liv, du ikke har levet, år med tomhedsfølelse uden at blive fyldt op af dine oplevelser her lidelse… Fordi alle disse ting får dig til at vokse.

Kun du ved virkelig, hvad du har været igennem, og de ofre, du har skulle gøre, for at nå dertil, hvor du befinder dig i dag. Vær stolt af hvem du er, og alt, hvad du har opnået.


Denne tekst er kun til informationsformål og erstatter ikke konsultation med en professionel. Hvis du er i tvivl, så konsulter din specialist.