Sådan får du lange og fyldige øjenvipper

Overdreven brug af mascara og øjenvippebukker på dine øjenvipper fører til, at de svækkes og falder af. Så for at få lange og fyldige øjenvipper, skal du sørge for god daglig pleje.
Sådan får du lange og fyldige øjenvipper

Skrevet af Solimar Cedeño

Sidste ændring: 09 august, 2022

Det siges, at øjnene er vinduet til sjælen. For kvinder er et charmerende blik indrammet af fyldige øjenvipper bestemt en del af en almindelig skønhedsrutine.

Der findes mange produkter derude til dette formål: Øjenvippefarve, falske øjenvipper, mascaraer, øjenvippebukkere, procedurer og mange andre ting, der foregiver at være allierede i jagten på fyldige øjenvipper. Imidlertid er mange af disse faktisk fjender af fyldige øjenvipper.

Med dette i tankerne vil vi i dag give dig nogle lette og økonomiske fyldige øjenvipper tips og anbefalinger. Desuden viser vi dig nogle måder, hvorpå dine øjenvipper vil komme til at se smukke ud, ved at fremhæve deres naturlige look.

Find papir og blyant frem, og vær klar til et slående nyt øjenlook på kun få uger!

Sådan får man fyldige øjenvipper

Børst dem hver dag

Ved at børste dine vipper hver dag øger du blodcirkulationen og fremmer vækst

Gør det til en vane at børste dine øjenvipper dagligt, da dette stimulerer væksten. Derudover forbedrer det blodcirkulationen, og som følge vil dine øjenvipper vokse.

Selvfølgelig skal du være disciplineret og dedikeret til dette, fordi du ikke bare får fyldige øjenvipper af at gøre det en enkelt gang.

For at komme i gang med denne nye rutine skal du bare bruge en øjenvippebørste. Du skal ikke bekymre dig om at finde en dyr børste i en skønhedssalon. Faktisk fungerer børsten fra ​​en mascara, som du ikke længere bruger, fint. Mascara-børster er perfekte til dine øjenvipper.

Fjern imidlertid mascaraen med sæbe og vand, før du bruger den, så børsten vil være så god som ny. Husk også at gøre det på rene vipper, der er fri for mascara, da du ellers kan beskadige dem.

Gentag denne procedure hver aften.

Læs også: Fem tips til at rense huden ordenligt

Påfør ekstra jomfru olivenolie

Ekstra jomfru olivenolie har mange skønhedsfordele. Blot et par dråber vil gøre dit hår lysere og sundere. Og som om det ikke var nok; var du klar over, at det også fremmer væksten af ​​øjenvipper?

Årsagen til det er enkel; ekstra jomfru olivenolie hjælper med at rense hårsækkene på øjenvipperne. Og så vil de vokse sig lettere og fyldigere. Derudover styrker olien dem og reducerer deres mulighed for at knække og falde af.

Du kan anvende det med dine rene fingre eller med en lille smule vat eller – endnu bedre – med en ren børste. Én dråbe bør være nok, men brug mere, hvis du har brug for det.

Derefter gnides eller børstes vipperne fra roden af ​​øjenvipperne til spidsen. Gør det omhyggeligt, olien må ikke komme ind i dine sarte øjne.

Gentag proceduren hver aften.

Påfør kamillete for at få fyldige øjenvipper

På samme måde er kamille en plante, der giver flere fordele til vores krop. Det kan lindre smerter eller betændelse og på et kosmetisk niveau endda styrke dit hår.

For at nyde fordelene ved denne smukke blomst behøver du kun anvende kamillete i området omkring øjenlåg og øjenvipper. For optimale fordele skal du holde dig væk fra forpakkede teposer og tilberede infusionen med et frisk bundt kamille, hvis du kan finde det i dit lokale supermarked.

Gør dette til en daglig vane, og du vil se resultater på kort tid.

Spis mad rig på keratin

Det, du spiser, overføres naturligvis til din hud. Jo sundere du spiser, desto sundere bliver dine øjenvipper.

Keratin, et fibrøst strukturelt protein, er en del af det øverste lag af huden og leverer næringsstoffer til din hud. Disse gavner dit hår og dine negle og naturligvis dine vipper.

Forøg dit indtag af fødevarer, der enten indeholder eller fremmer produktionen af ​​keratin. De bedste fødevarer til dette formål er:

 • Fødevarer med meget svovl, såsom kød, æg og bønner, løg, grønnkål, asparges og rosenkål.
 • Mad, der er rig på protein. Disse inkluderer rødt kød, fisk, kylling, svinekød, æg, mælk og yoghurt samt bønner, nødder og quinoa.
 • Biotinrige fødevarer som nødder, bønner, fuldkorn, blomkål, svampe, kogte æggeblommer. Husk dog, at dette stof er vandopløseligt og kan gå tabt ved kogning eller andre tilberedningsmetoder, der sætter det i direkte kontakt med vand.
 • Vitamin A. Gode kilder til vitamin A er orange-farvede frugter/grøntsager såsom mamey sapote, græskar, søde kartofler, butternut squash, rå gulerødder, cantaloupe melon, fersken og også kogt spinat, grønkål og bladkål. Bemærk, at dette vitamin også er fedtopløseligt, så det kun kan optages, når det spises sammen med andre fedtstoffer.

Læs også: 7 fødevarer, du skal spise for at opnå sundt hår

Hjemmelavet middel med e-vitamin, kokosnøddeolie og mandelolie til fyldige øjenvipper

Et hjemmelavet middel med olier og vitaminer styrker dine øjenvipper

For at give næring til dine øjenvipper og fremme fyldig vækst kan du også bruge visse naturlige blandinger. Den, vi vil præsentere her, er lavet af e-vitamin, kokosnød og mandelolie.

Ingredienser

Forberedelse

 • Først tilsættes indholdet i tre bløde kapsler e-vitamin, en spiseskefuld kokosolie og en spiseskefuld mandelolie i en beholder.
 • Dernæst skal du blande det godt og anvende det på dine øjenlåg og øjenvipper.
 • Gentag derefter denne procedure dagligt eller mindst fire gange om ugen.
 • Endelig skal du undgå kontakt med det indre af dine øjne, og prøv ikke at gnide området meget hårdt.

Brug af dette middel vil hjælpe dig til at få fyldige og stærke øjenvipper på kort tid.

Sådan forhindrer du skrøbelige vipper

 • Først og fremmest må du ikke sove med makeup på, især hvis du bruger mascara.
 • Brug heller ikke overdrevne mængder af mascara, hver del af din krop skal være i stand til at ånde frit.
 • Når du fjerner din makeup eller vasker dit ansigt, skal du ikke gnide øjnene for hårdt.
 • Dernæst skal du undgå at bruge øjenvippebukkere. Disse svækker og knækker øjenvipper.
 • Endelig skal du undgå overdrevent indtag af mættet fedt, da disse påvirker væksten af ​​øjenvipper.

Ved at følge disse enkle anbefalinger vil du bemærke en ændring på bare et par uger. Således er det ikke nødvendigt at bruge mascara og falske øjenvipper og en masse ekstra penge, så gem dem til særlige lejligheder. Det bedste look til dine øjenvipper er et naturligt look, der er fri for produkter, der svækker og beskadiger dem.

Det kan interessere dig ...
6 vegetabilske olier til smukke øjenvipper
Bedre Livsstil
Læs den på Bedre Livsstil
6 vegetabilske olier til smukke øjenvipper

Hyppig anvendelse af disse vegetabilske olier vil give dig stærkere smukke øjenvipper, og endda bidrage til at øge væksten og forhindre dem i at fa...


Indholdet på denne side er udelukkende til information. På intet tidspunkt tjener det til at facilitere eller erstatte diagnoser, behandlinger eller anbefalinger fra en fagperson. Tal med en betroet specialist, hvis du har nogen tvivl, og søg deres godkendelse, før du prøver en metode.