5 grunde til at du allerede er en fuldkommen kvinde

Du er en fuldkommen kvinde, der allerede ved en masse om livet. Du har været igennem svære og vanskelige øjeblikke, hvor du har set det bedste og det værste i mennesker.
5 grunde til at du allerede er en fuldkommen kvinde

Sidste ændring: 04 juli, 2019

Det er meget sandsynligt, at du ligesom mange andre mennesker tilbringer en stor del af dit liv med at give alt for meget opmærksomhed til dine små skønhedsfejl, og mener at du kun kan blive en fuldkommen kvinde, hvis du retter dem.

Der er desværre også mange kvinder, der bruges deres forhold til mænd som en metode til at bekræfte deres eget værd. De tror, at andre er det eneste, der skal til for at gøre dem til fuldkomne mennesker og bringe dem lykke.

Mange af os går gennem livet og beklager os over alt, hvad vi mangler i stedet for at værdsætte det, vi allerede har, hvad vi er, og hvad vi er værd.

Det er nødvendigt at ændre din holdning og fokusere på mange af disse dagligdags detaljer på en anden måde.

Hver dag skal du minde dig selv på, at du er en fuldkommen kvinde, der ikke behøver nogen til at fortælle hende, hvordan hun kan være glad eller at vise hende noget, som hun allerede ved: at hun kan opnå alt, hvad hun ønsker, at hun er modig og smuk samt fortjener de bedste ting i livet.

I dagens artikel vil vi give dig 5 grunde til at hjælpe dig med at overbevise dig selv om, at du allerede er en fuldkommen kvinde.

Du er en fuldkommen og modig kvinde

1. Du kan lære noget af alle kampe i livet

Du er en fuldkommen kvinde, der allerede ved en masse om livet. Du har været igennem svære og vanskelige øjeblikke, hvor du har set det bedste og det værste i mennesker.

 • Alle erfaringer i livet er en værdifuld mulighed for at lære, hvilket altid vil være nyttigt. Dette er fordi skuffelser, ligesom lykkelige øjeblikke, lærer os noget.
 • Hver kamp og hvert lykkeligt øjeblik er dele af vores egen historie, som vi skal værdsætte. De gør os til dem, vi er nu.

Anbefalet læsning efter “5 grunde til at du allerede er en fuldkommen kvinde”:

Kassandra-komplekset og marginaliseringen af kvinder

2. Du mangler ikke noget, som du ikke selv kan finde

Når vi er meget unge søger vi sommetider lykken, som om det er et mytologisk væsen, der skal findes og fanges. Dette er dog ikke tilfældet. Sandheden er, at lykken er skabt indefra.

Kvine ansigt

Folk, der tilbringer deres liv med at tænke på alt de mangler, fylder deres hjerter med tomhed. Når man tænker sådan er det meget svært at være tilfreds.

 • Vi bliver lidt lykkeligere, når vi forstår, at vi kan udfylde vores egne behov.
 • Hvis du er usikker, led ikke efter sikkerhed hos andre: lær ikke at være bange.
 • Hvis du kæmper med selvværd, lær at elske dig selv lidt mere. Godt selvværd giver os værdighed til at bygge lykkeligere forhold.

3. Du har lært, at der findes ting, der ikke længere er værdifulde

Det vidunderlige ved at blive ældre er at indse, at der er ting og mennesker, der ikke længere er værd at bruge dine tårer eller dine bekymringer på.

 • Det giver dig frihed til at koncentrere dig om det, der virkelig betyder noget.
 • Det giver os frihed til at tage vare på vores egne behov og interesser.

Sådan beskytter man sit selvværd.

4. Du har lært at stole på, hvad der endnu ikke kommet

En fuldkommen kvinde frygter ikke længere for fremtiden. Hun stoler på sig selv og er udholdende. Hun ved, at hun er klar til hvad som helst, der måtte komme i fremtiden.

Kvinde med blade som haar

Hun har også lært at acceptere forandringer. Accept er det bedste redskab til at bekæmpe frygt.

 • Livet er en cyklus. Man behøver ikke klamre sig til, hvad der er tabt og frygte det nye.
 • Hvis nogen har forladt dig, bevæg dig fremad med selvtillid. Du vil fortsætte med at møde mennesker, der bringer glæde og ikke sorg ind i dit liv.
 • Alle begår fejl. Accepter dine fejl og mangler, og bevæg dig fremad.
 • Fejltrin kan kun løses ved at prøve noget andet næste gang. Tro på, at dine næste skridt ville være mere succesfulde.

Læs også denne artikel efter “5 grunde til at du allerede er en fuldkommen kvinde”:

En af de mest modige ting du kan gøre er at give slip

5. Du behøver ikke nogen til at gøre dig fuldkommen.

Du er allerede en fuldkommen kvinde, en person, der fuldstændig nyder selskabet med sin familie og sine venner.

Du har nået det punkt i dit liv, hvor du ved, at for at give det bedste af dig selv til andre, så er du nødt til at have det godt. Men frygt og usikkerhed komplicerer kun vores personlige forhold.

 • Du behøver ikke at have en partner for at være lykkelig. Du behøver ikke sjælevenner eller en bedre halvdel: Du kan være fuldkommen ved bare at være dig selv.
Kvinde med roedt haar

Du er en fuldkommen kvinde, der forstår at nyde, hvad du allerede har, men fortsætter med at lære hver dag. Du forstår at bruge din intuition til at åbne dit sind, og være et empatisk, frit menneske.


Indholdet på denne side er udelukkende til information. På intet tidspunkt tjener det til at facilitere eller erstatte diagnoser, behandlinger eller anbefalinger fra en fagperson. Tal med en betroet specialist, hvis du har nogen tvivl, og søg deres godkendelse, før du prøver en metode.