Backpacker bedstemor har rejst verden rundt, siden hun var 65 år

Backpacker bedstemor har rejst verden rundt og forfulgt sine drømme. Hun har bevist for de yngste, at det aldrig er for sent.
Backpacker bedstemor har rejst verden rundt, siden hun var 65 år

Sidste ændring: 06 maj, 2023

Kandy García Santos er kendt som abuelita mochilera (backpacker bedstemor). Hun  har vist, at vi altid kan få vores drømme til at gå i opfyldelse. Denne bedstemor har rejst verden rundt, da hun en alder af 65 år besluttede at tage en pause fra arbejdet for at tage på en rejse. Siden da har alting ændret sig, og hun indså, at hun aldrig ville vende om efter at have truffet den beslutning.

Det liv, Kandy har haft siden da, har været givende og inspirerende for folk i alle aldre . De, der har hørt hendes historie, har været fascineret. For dette er et klart bevis på, at den, der sætter sig for at gøre noget, kan opnå det, han/hun ønsker. Det gør det lettere at se, at det er muligt at nå vores mål, og at det meget ofte er os selv, der sætter grænserne .

Lær denne backpacker bedstemors vidunderlige oplevelse at kende og tag hendes erfaring som et eksempel på at arbejde for det, du ønsker , for at give dig mulighed for at være lykkelig og nyde livet på din måde.

Denne bedstemor har rejst verden rundt

Backpacker bedstemor har rejst verden rundt: Ren inspiration

Kandy er en spansk kvinde, der er uddannet jurist og har arbejdet i Motril, en by på Granada-kysten i Spanien. Da hun fyldte 65 år, besluttede hun at forlade sit job for at tage på en rejse. Måske havde hun ikke forventet den store ændring, som dette ville medføre for hendes liv.

Hendes første rejse var næsten 9 storslåede måneder med rejser rundt om i verden . Denne oplevelse var nok til at få hende til at indse, at det var det, hun ville fortsætte med at gøre for altid. Efter at være vendt hjem fra denne rejse besluttede hun sig for at fortsætte sine eventyr. Hun var i stand til at træffe alle de nødvendige foranstaltninger for at fortsætte med at rejse.

Vores backpacker bedstemor er nu 84 år gammel og har rejst til forskellige steder i 19 år . Hun tog notater om sine oplevelser, som oprindeligt var beregnet til hendes barnebarn. Alt dette resulterede imidlertid i en bog med titlen Backpacker Granny: Around the World Alone”.

Kvinde står ved gamle ruiner på en rejse

Indtil videre har hun rejst til mere end 70 lande på forskellige kontinenter . Der er dog nogle steder i Sydamerika og Asien, som hun har besøgt oftere. Hendes ophold er relativt lange, mellem to uger og en måned, fordi hun foretrækker at nyde stedet fuldt ud uden at have travlt.

“Vanskeligheder og frygt eksisterer ikke længere i mit sind eller i mit liv.”

-Kandy García-

Læs mere her: Rejse med medicin: Hvad skal du huske på?

For at opfylde vores drømme er alder ikke en grænse

Kandy har dusinvis af stempler i sit pas og tilfredsstillelsen ved at opnå det, hun har ønsket sig så meget, siden hun var ung. Efter at være blevet revet med af sin ungdommelige ånd kunne hun opfylde de drømme, hun havde haft i årevis.

Backpacker bedstemor har rejst verden rundt

Denne historie minder os om, at vi altid har chancen for at genopdage drømme, som vi måske har opgivet. Måske fordi vi troede, at de var umulige . Måske har du ikke tid eller penge til det. Men der er måder til at planlægge , træffe beslutninger og forfølge de mål, du ønsker at nå .


Alle citerede kilder blev grundigt gennemgået af vores team for at sikre deres kvalitet, pålidelighed, aktualitet og validitet. Bibliografien i denne artikel blev betragtet som pålidelig og af akademisk eller videnskabelig nøjagtighed.Denne tekst er kun til informationsformål og erstatter ikke konsultation med en professionel. Hvis du er i tvivl, så konsulter din specialist.