Vidste du at helbredet afspejles i ansigtet?

Nogle gange kan hudproblemer såsom akne og bumser indikere, at nogle af vores indre organer ikke fungerer helt rigtigt.
Vidste du at helbredet afspejles i ansigtet?

Sidste ændring: 26 august, 2022

Hvis noget i ansigtet ændrer sig, kan være et tegn på, at noget er galt med dine organer. Selvom mange af disse forandringer kan skyldes hormoner, klima, medicin eller fødevarer, har nogle undersøgelser vist, at når forandringer sker fra det ene øjeblik til det andet uden nogen tilsyneladende grund, kan det være et advarselstegn om vores sundhedstilstand.

Hvis din menstruation ikke før har givet dig problemer, og hvis du ikke normalt får knopper eller bumser fra det ene øjeblik til det andet, bør du være meget opmærksom på andre mulige årsager. Forestil dig, at dit ansigt er et kort over din krop, hvor hver zone repræsenterer et organ. Nedenfor er en guide, der viser 14 områder af dit ansigt, som kan afspejle, hvad der sker i din krop. Kig på de områder, der er markeret med tal og lokaliser problemet.

1 og 2 påvirket zone i ansigtet: Fordøjelsessystemet

Hvis du bemærker at du har acne, bumser eller pletter i områderne markeret som 1 og 2, er det muligt, at dit fordøjelsessystem ikke fungerer rigtigt. For at rette dette problem op, skal du reducere forbruget af junkfood og overdreven indtagelse af fedtholdige fødevarer; og undgå for meget salt og øge dit vandforbrug.

3. påvirket zone: Leveren

Hvis det påvirkede område er nummer 3,  er det muligt at din lever ikke fungerer rigtigt på grund af ophobning af toksiner og forbrug af stoffer, der skader din sundhed. Undgå alkohol, junk food og laktose. Øg dit forbrug af frugt og grøntsager, især de rå. Det er også tilrådeligt at foretage en naturlig leverudrensning.

Når leveren er syg, ses det i ansigtet

4 og 5 påvirket zone: Nyrer

Alt, hvad der sker med konturerne af øjnene, herunder mørke ringe, kan skyldes dehydrering og dårligt fungerende nyrer. Af denne grund er det meget vigtigt at drikke mere vand, undgå salt og spise flere fødevarer med vanddrivende egenskaber.

6. påvirket zone: Hjertet

Dette er en af ​​de zoner, hvor acne og hudorme af almindelige årsager oftest forekommer. Men når de dukker op pludseligt og er svære at fjerne, kan de afspejle et hjerteproblemFor at bekæmpe dette problem, bør du eliminere alle skadelige fødevarer sådan som fedtstoffer, krydret mad og natrium fra din kost. Prøv i stedet at øge dit forbrug af omega 3-fedtsyrer, hovedsagelig vegetabilsk.

7 og 8 påvirket zone: Nyrer

Igen fungerer nyrerne måske ikke korrekt på grund af en ophobning af affald, væskeophobning eller dehydrering. For at afhjælpe denne situation bør du drikke mere vand og undgå kaffe, sodavand og alkohol.

9 og 10 påvirket zone: Åndedrætsorganerne

Disse områder kan afspejle en slags allergi eller kroniske åndedrætsproblemer, som astmaDet er et område, der er meget udsat for pletter eller andre forandringer på grund af dårlige vaner såsom rygning. For at rette dette op skal du stoppe med at ryge, øge dit forbrug af friske fødevarer og reducere forbruget af sukker.

11 og 12 påvirket zone: Hormoner

I dette område afspejles de hormonelle forandringer, der normalt forekommer i løbet af menstruationscyklussen. Selvom det for mange er noget uundgåeligt, kan det reduceres med en sund kost, motion, tilstrækkelig søvn, mere vand og hyppig vask af ansigtet.

13. påvirket zone: Mave

Dette område af ansigtet kan indikere dårlig fordøjelse,: at din tyktarm ikke virker rigtigt og at du måske lider af forstoppelse. For at bekæmpe dette problem, anbefales det, at du øger dit forbrug af fibre, som findes i frugt, grøntsager og korn.

14. Påvirket zone: Stress

Uregelmæssigheder i denne zone kan betyde, at du har brug for at skrue ned for tempoet og slappe lidt af. Stress kan føre til forskellige sundhedsmæssige problemer, hvis du ikke tager det alvorligt. Stress kan kun kureres på én måde: Slap af, tag en lur og giv dig selv lov til bare at være til.

Husk!

Der er forskellige grunde til, at vores ansigt kan have uregelmæssigheder, såsom bumser eller pletter. De her nævnte grunde er kun nogle få af de muligheder. Derfor  er det bedst at rådføre sig med en læge for at afgøre, hvad dit problem skyldes.

Det kan interessere dig ...
Derfor skal du vaske ansigtet med æblecidereddike
Bedre Livsstil
Læs den på Bedre Livsstil
Derfor skal du vaske ansigtet med æblecidereddike

Æblecidereddike kan bruges som skønhedsprodukt. Der er for eksempel mange fordele ved at vaske ansigtet med æblecidereddike.


Alle citerede kilder blev grundigt gennemgået af vores team for at sikre deres kvalitet, pålidelighed, aktualitet og validitet. Bibliografien i denne artikel blev betragtet som pålidelig og af akademisk eller videnskabelig nøjagtighed.Indholdet på denne side er udelukkende til information. På intet tidspunkt tjener det til at facilitere eller erstatte diagnoser, behandlinger eller anbefalinger fra en fagperson. Tal med en betroet specialist, hvis du har nogen tvivl, og søg deres godkendelse, før du prøver en metode.