Hvad der skal ske vil ske, når tiden er inde

Der er et rigtigt tidspunkt til alt. Det er derfor, man ikke bør skynde sig eller stresse sig selv for at opnå noget. Hvis man er tålmodig, vil tingene ske, hvis det er meningen, de skal det.
Hvad der skal ske vil ske, når tiden er inde

Sidste ændring: 02 maj, 2019

Hvad, der skal ske, vil ske, når tiden er inde. Det eneste, man har brug for, er en smule tålmodighed og mest af alt viljen til at fortsætte med at bygge på ens nuværende tilværelse hver dag for at opnå ens mål.

Det giver ikke altid gode resultater at presse ting til at ske, før tiden er inde.

Vi er nødt til at acceptere livets cyklus og livets øjeblikke. Ingen kan for eksempel få det perfekte fohold, hvis de ikke først har lært at elske sig selv.

Det er normalt at gå igennem perioder, hvor man skal finde sig selv igen efter at have afsluttet et forhold. Dette vil langsomt bringe en tættere på, hvem man egentlig er.

At vokse er at lære og især at være åben overfor muligheder, der opstår. Lad os kigge på det.

Hvad der skal ske vil ske, når tiden er inde, og hvert øjeblik er en mulighed

Ting løser sig på uventede måder og når du mindst venter det. Du kan kæmpe for at nå et bestemt mål uden at nå nogen vejne, men så snart du begynder at lade tingene ske i deres eget tempo sniger resultaterne sig pludseligt ind på dig. Selvfølgelig er det ikke nok bare at læne sig tilbage og vente på at tingene sker. Men det nytter heller ikke noget at presse sig selv for hårdt.

Nogle gange sker gode ting bare. I andre tilfælde sker gode ting, fordi det er tid til det, og mest af alt fordi man har ladet sig selv tillade, at det sker. Når tiden er inde, vil man kunne høste frugten af sit hårde arbejde.

Regnbue i kvindes oeje

Det magiske ved muligheder

Man bliver nødt til at vide, hvordan man opdager noget magisk. Dette vil nemlig åbne en vej foran ens øjne på det helt rigtige tidspunkt. Man skal simpelt nok bare vide, hvordan man bemærker det.

Lad os se på et eksempel. Du har studeret et fag for at komme ind i en bestemt branche og brugt tid på at læse, lære og opnå de nødvendige færdigheder og viden.

 • Kort tid efter dukker et nyt arbejdsområde op på arbejdsmarkedet; det er innovativt, og selvom det nogenlunde passer til din uddannelse, er du en smule bange, for du ved ikke, om du vil være helt kvalificeret.
 • Kun dem som tør tage skridtet vil kunne drage nytte af dette i rette tide. Ikke for sent og ikke for tidligt, men præcis på det rigtige tidspunkt.

Hvis du ikke tager skridtet fremad, vil du måske aldrig få så spændende en mulighed igen.

Hvad, der skal ske, vil ske, hvis man arbejder sig hen mod det støt og roligt

Det er ofte svært at genkende en mulighed, når man se den. Man er nødt til at åbne øjnene og holde øje med situationer, der kunne være nye muligheder.

Det kræver altid noget anstrengelse fra ens egen side. Vi er alle skabere. Vi er i stand til at ændre vores virkelighed og skabe muligheder, hver gang vi bestemmer os for det.

Ja, nogle ting sker blot fordi, det er tid til det. Men hvis man aldrig mønstrer viljen, styrken eller engagementet, vil man højst sandsynligt aldrig opnå, hvad man ønsker.

Fri kvinde

Behovet for at være åben

At være åben gør, at man ikke kun drømmer under stjernerne og sender ønsker direkte i afgrunden. At være åben indebærer bestemte karakteristiske træk:

 • Man er klar over sine behov.
 • Man er forbundet med sig selv, forstår sig selv og har et godt selvværd, der sætter grænser for de ting, man ikke ønsker, og rækker ud efter de ting, man gerne vil have.
 • Man er observerende. Man lytter til tingene rundt omkring sig, vælger, hvad der vil hjælpe en med at vokse, og fortsætter med at bevæge sig fremad.
 • At være åben og modtagelig gør, at man ved hvordan, man skal udnytte øjeblikket. Det gør, at man kan bruge sin energi og viden i det rigtige øjeblik, når muligheden er der.

Behovet for at være tålmodig

Personer, der bevæger sig for hurtigt, sætter sig selv i risikozonen uden først at overveje faren, der venter en. De mangler tålmodighed, hvilket ofte fører til skuffelse.

 • Mange gange fortæller folk os, at vi bør vide, “hvornår vi skal tage chancer og bevæge os udenfor vores komfortzone.” Men for at kunne tage dette skridt, må man først være forberedt.
 • Uden et godt selvværd kan man nogle gange føle sig lammet. Man vil altid være afhængig af, hvad andre gør eller ikke gør, for at kunne have det godt.
 • Man bør heller ikke stile efter et bestemt job, hvis man ikke har den krævede viden. Hvis du får et afslag, er det fordi, det ikke skulle være sådan. Det er derfor, man bliver nødt til at være tålmodig. Man bør først investere tid i sig selv, i personlig modning, praktiske kundskaber og viden.
Kvinde og hjerte der banker - skal ske vil ske

Som en konklusion kan man sige, at vi alle ved, det er nemt at blive træt af at vente på de gode ting og på ting, man fortjener.

Indtil det sker, må man ikke glemme at tro på sig selv, blive ved med at kæmpe og være åben overfor ting, som en dag endelig vil ske.


Alle citerede kilder blev grundigt gennemgået af vores team for at sikre deres kvalitet, pålidelighed, aktualitet og validitet. Bibliografien i denne artikel blev betragtet som pålidelig og af akademisk eller videnskabelig nøjagtighed.


 • Hall, L. (2013). Focusing on the good things. Occupational Health.
 • Bashford, S. (2012). Staying calm: It’s the thought that counts. Occupational Health.
 • Bondolfi, G. (2013). Topic: 309 -Debate: Is Mindfullness an Evidence-Based Treatment? IS MINDFULLNESS AN EVIDENCE-BASED TREATMENT? European Psychiatry. https://doi.org/10.1016/S0924-9338(13)77507-2
 • Sharma, O. P., & Vijay, D. (2016). Relational Study of Mindfullness and Perceived Stress among Undergraduate Students. INDIAN JOURNAL OF PSYCHOLOGICAL SCIENCE.

Denne tekst er kun til informationsformål og erstatter ikke konsultation med en professionel. Hvis du er i tvivl, så konsulter din specialist.