Slip af med kakerlakker uden kemikalier

Duften af ​​krydderurter vil holde kakerlakker væk. Placer nogle knuste laurbærblade eller lidt mynte i de områder, hvor de normalt dukker op.
Slip af med kakerlakker uden kemikalier

Sidste ændring: 26 august, 2022

Kakerlakker er modbydelige gæster, og det kan være en enorm udfordring at fjerne dem helt fra hjemmet. Disse insekter er frastødende, bærer sygdomme og kan forurene   fødevarer-butikker, endda uden at du opdager det. Det mest bekymrende af alt er, at kakerlakker kan skjule sig næsten overalt i huset, og har tendens til at være aktive om natten, når vi ikke bevæger os rundt. Læs med her og slip af med kakerlakker!

Er du klar til at slippe af med din kakerlakker? Der er masser af muligheder i dag for bekæmpelsesmidler, der kan eliminere disse skadedyr på få sekunder. Men de produkter, de indeholder, er normalt meget giftige for både dit helbred og dine kæledyr. Derfor vil vi i dagens artikel dele nogle hjemmelavede behandlinger imod kakerlakker, fremstillet af naturlige, højeffektive og billige ingredienser.

Hvor gemmer kakerlakkerne sig i dit hjem?

slip af med kakerlakker i stuen og køkkenet

Inden vi lærer dig at styre dette skadedyr naturligt, er det vigtigt at være klar over deres yndlingsområder i dit   hus hvor de gemmer sig om dagen.

 • I revner og sprækker i køkken og badeværelseskabe og møbler.
 • I træmøbler.
 • De kommer ind udefra gennem små åbninger i døre og vinduer.
 • De findes i drænrør og vandhaner i køkkenet, badeværelset eller bryggers, i gasudtag, varme- og air- condition-kanaler, el-skabe eller loftspaneler og flere andre steder.
 • De elsker at gemme sig bag eller under køleskab, ovn, blender, mikrobølgeovn og andre apparater.
 • Papkasser, opbevaringskasser, papirbunker og kæledyrsets mad er også et hit.
 • Under trægulve.
 • Overalt, hvor der er snavs, kasseret byggemateriale eller affald.

Slip af med kakerlakker: Sådan gør du!

Hjemmelavede insektmidler er en god mulighed for at fjerne kakerlakker og holde dem ude af huset. Men  før du anvender nogen af disse “behandlinger”, skal du huske at tilstanden af renlighed og ryddelighed i dit hjem er de vigtigste faktorer i bekæmpelsen af dette skadedyr.

 • Til at begynde med, bør du forsegle eventuelle huller omkring din opvaskemaskine, håndvask, bruser og badekar. Det hjælper også med at sikre, at køkken og badeværelse forbliver tørre.
 • Rengør områderne nedenunder møbler ofte, såsom stole, senge, madrasser, puder, tæpper, og frem for alt: mellemrummene mellem møbler og vægge.
 • Tøm og rengør alle skuffer eller hylder hvor du gemmer bøger, ringbind, eller tøj.
 • Undgå at efterlade snavset opvask i køkkenvasken eller have mad tilovers som vil tiltrække kakerlakker. Husk også at forsegle dine mad-beholdere, specielt foder til kæledyr.

Slip af med kakerlakker: “hjemme-behandling”

bagepulver
 • Laurbærblade: en enkel løsning er at placere hakkede eller knuste laurbærblade i områder, hvor du har mistanke om, at kakerlakkerne bor. De hader lugten af ​​denne urt og forlader normalt området øjeblikkeligt.
 • Løg og borsyre: denne behandling er meget populær takket være at de begge er meget effektive og meget billige. Lav en pasta ved hjælp af et finthakket, mellemstort løg, en halv kop hvedemel, lidt vand eller øl, en knivspids sukker, og 3 til 4 teskefulde borsyrepulver (du kan finde det hos isenkræmmere). Bland alle ingredienserne i en skål, og brug en ske til at sprede det hele dit hjem, uanset hvor du har mistanke om at kakerlakkerne færdes. Vi anbefaler, at du holder denne blanding væk fra kæledyr, da det kan være giftigt for dem.
 • Bagepulver og sukker: bland en kop bagepulver med en kop sukker og spred denne pulverblanding overalt i huset. Kakerlakker er tiltrukket af sukker og vil spise blandingen. Bagepulver vil forårsage gasbobler indeni og dræbe dem.
 • Borax: denne naturlige ingrediens bruges ofte til at lave sæbe til vaskepulver. Alt du skal gøre er, at drysse boraxpulver rundt omkring dit hus, især i områder, hvor du har mistanke om at kakerlakkerne gemmer sig. Når de går gennem borax, vil det dehydrere og dræbe dem. Kakerlakker kan ikke holde på fugtigheden, hvis deres skal er beskadiget.
 • Katurt: drys lidt katurt rundt omkring i dit hus. Katurt har samme virkning som laurbærblade – kakerlakker hader lugten, og de vil holde sig væk.

Er du klar? Slip af med kakerlakker nu!


Alle citerede kilder blev grundigt gennemgået af vores team for at sikre deres kvalitet, pålidelighed, aktualitet og validitet. Bibliografien i denne artikel blev betragtet som pålidelig og af akademisk eller videnskabelig nøjagtighed.Denne tekst er kun til informationsformål og erstatter ikke konsultation med en professionel. Hvis du er i tvivl, så konsulter din specialist.