Prøv denne vitaminrige smoothie for at opnå bedre syn og stofskifte

Den særlige kombination af ingredienser i denne smoothie vil hjælpe med at forhindre makulær degenerering og grå stær, samtidig med at det hjælper med at helbrede mulige øjenskader. Det er også godt for dit stofskifte. Prøv det!
Prøv denne vitaminrige smoothie for at opnå bedre syn og stofskifte

Sidste ændring: 25 august, 2022

Ernæring spiller en meget vigtig rolle i din øjenhygiejne. Tro det eller ej, vitaminer, mineraler og antioxidanter har direkte indflydelse på din øjenfunktion. Prøv denne vitaminrige smoothie for at opnå bedre syn og stofskifte, læs mere nedenfor!

Vi er konstant udsat for faktorer, der påvirker vores syn og kan forårsage forskellige øjenlidelser. Derfor er det vigtigt at sikre, at du spiser massere af mad, der hjælper med at beskytte dine øjne.

For nylig er visse naturlige smoothies blevet populære. Dette skyldes, at deres kombination af ingredienser giver din krop massere af næringsstoffer for at regenerere okularvævet og forhindre for tidlig nedbrydning.

Eftersom de gør dette, så giver de også dit stofskifte et løft. Dette gør dem ideelle for folk, der forsøger at tabe et par kilo uden at ty til strenge eller farlige kostvaner.

Nu hvor mange mennesker forsøger at føje disse fødevarer til deres kost, vil vi gerne dele denne vitaminrige smoothie opskrift, du kan nyde flere gange om ugen.

God fornøjelse!

En smoothie til opnåelse af bedre syn og et hurtigere stofskifte

Denne naturlige, vitaminfyldte smoothie er en sund opskrift, der er meget god for både dine øjne og stofskiftet.

Det kommer fra en kombination af økologiske lav-kalorieindholdige ingredienser som:

 • Aloe vera gel
 • Valnødder
 • Honning
 • Citronsaft

Disse ingredienser er alle meget næringsrige. Sammen indeholder de en betydelig mængde vitaminer, mineraler, essentielle fedtsyrer og andre forbindelser, som vil beskytte og forbedre dit syn.

Lad os tage et kig på, hvad hver af disse ingredienser kan gøre for dit helbred.

Fordelene ved aloe vera gel

Aloe vera

Aloe vera gel er blevet brugt i årtier som base til mange forskellige naturlige midler.

Først og fremmest indeholder det stoffer, der kaldes biogene stimulatorer. Disse øger din produktion af hvide blodlegemer og fremmer fagocytose. Derudover stimulerer de også levende væv og fremmer dets helbredelse.

Dette gør, at aloe vera er en stor hjælp til behandling af tilstande som grå stær og hornhinde svaghed.

Fordelene ved valnødder

Fordi de er rige på essentielle fedtsyrer og antioxidanter, så anbefales valnødder stærkt til at understøtte øjenhelsen.

Moderat forbrug opfordrer til eliminering af toksiner, samtidig med at cirkulationen forbedres og kolesterolniveauet sænkes.

Dette, sammen med deres evne til at standse skadelig oxidering, gør dem til et godt valg til at forhindre synsproblemer.

Derudover støtter de stofskifte funktionerne, da de hjælper med at kontrollere glukose og overdreven ophobning af lipider.

Fordelene ved honning

Dernæst er honning antimikrobiel og hyperosmotisk. Det er også nyttigt til at fjerne hornhindeødem.

Honningens antibiotika og terapeutiske kræfter gør det meget nyttigt for dine øjne, da det hjælper med at forhindre infektion og kronisk sygdom.

Derudover er det blevet bevist, at honning forbedrer synsstyrken, som på samme måde som nogle konventionelle behandlinger fra apoteket.

Som om det ikke var nok, giver dets høje indhold af naturlige sukker din krop en energiforøgelse. Dette tilskynder fedt og kalorieforbrænding.

Fordelene ved citronsaft

Endelig giver Indtagelse af citronsaft mange fordele for dit immunsystem, øjenhygiejne og stofskifte.

Først og fremmest er det en af de bedste kilder til C vitamin. Dette er en kraftig antioxidant, der er forbundet med forebyggelse af grå stær og makulær degenerering.

Derudover indeholder den også naturlige syrer og olier, som beskytter øjenvævet fra smittefarlige stoffer.

Hvordan laver jeg denne vitaminrige smoothie?

Aloe vera juice

Denne lækre, ernærende smoothie er en nem måde at beskytte dine øjne på, tilfredsstille din sult og forhindre metaboliske lidelser.

Inkludering af det i din kost hjælper med at forhindre sygdom, forbedre din produktivitet og styrke dit immunforsvar.

Sådan laver du det:

Ingredienser

 • 6 1/2 spsk aloe vera (100 g)
 • 1/2 kop hakkede valnødder (50 g)
 • 1 spiseskefuld honning (25 g)
 • Saften fra 2 citroner

Instruktioner

 • Først vaskes aloe vera bladene godt og gelen tages ud med en ske.
 • Dernæst sættes gelen i en gryde med vand og koges i 10 minutter.
 • Så køles det i køleskabet i 12 timer.
 • Senere efter den anbefalede tid, så tilsættes det til blenderen sammen med de øvrige ingredienser og blandes, indtil det er godt blandet og cremet.
 • Nyd det en halv time før frokost eller aftensmad.

Nyd denne nærende vitaminrige smoothie som en del af din kost, og du vil se, hvor meget godt det vil gøre for dit helbred.

Du vil elske det!


Alle citerede kilder blev grundigt gennemgået af vores team for at sikre deres kvalitet, pålidelighed, aktualitet og validitet. Bibliografien i denne artikel blev betragtet som pålidelig og af akademisk eller videnskabelig nøjagtighed.Denne tekst er kun til informationsformål og erstatter ikke konsultation med en professionel. Hvis du er i tvivl, så konsulter din specialist.