8 tegn på, at din partner er utro

Disse 8 tegn kan indikere, at dit forhold ikke går som det skal. Men husk først og fremmest at lytte til din mavefornemmelse.
8 tegn på, at din partner er utro

Sidste ændring: 26 august, 2022

Problemer opstår i ethvert forhold. Nogle er sværere at løse end andre, men fælles for dem alle er, at de gør ondt. Det nemmeste for mange kærestepar er at ignorere dem og håbe på, at de går over af sig selv, men det er farligt – Fornægtelse er ofte grunden til, at problemerne kommer så meget ud af kontrol, at de til sidst ikke kan løses. Den største fare for at komme ud af takt med virkeligheden vokser med manglende kommunikation og intimitet. Her er 8 tegn på, at din partner er utro!

Hvis dine problemer er vokset dig over hovedet, og du har mistanke om, at din partner ses med en anden, så læs med her. Disse 8 tegn kan indikere, at dit forhold ikke går som det skal. Men husk først og fremmest at lytte til din mavefornemmelse.

8 tegn på, at din partner er utro

Din partner er pludseligt blevet mere optaget af sit fysiske udseende
Især hvis han begynder at gøre noget, han ellers aldrig eller sjældent gjorde tidligere. Eksempelvis:

  • Tager til fitness eller bliver klippet oftere
  • Køber federe, dyrere tøj
  • Går på slankekur, selvom han ikke er overvægtig
  • Træner meget mere end normalt

Han bliver ved med at nævne en bestemt person

Par der krammer

Det kan være svært for nogle mænd at lade være med at snakke om den kvinde, han har en affære med. Måske prøver han endda at gøre dig mindre mistænksom ved at nævne over for dig, hvor god en kollega/ven hun er, hvor sød hendes kæreste er eller hvor meget overarbejde han har med hende. Det kan virke afvæbnende, at han indrømmer sit venskab med den fremmede kvinde, i stedet for at prøve at skjule det. Det gør det også mindre mistænksomt, hvis du skulle se ham med hende. Denne opførsel er ikke nødvendigvis et tegn på utroskab, men det kunne være starten på noget.

Han er påpasselig med telefonen

Telefonen gemmer på mange af de ting, din partner foretager sig, i form af sms’er og opkaldshistorik. Så hvis han er ude på noget lusk, vil han sandsynligvis prøve at holde dig væk fra den. Du bør være bekymret, hvis han besvarer opkald på en mærkelig måde, dæmper stemmen, går ud af lokalet, lyver om, hvem han talte med eller hvorfor, eller hvis han sletter opkaldshistorik og beskeder med det samme – særligt hvis han aldrig har gjort sådan før.

Vær opmærksom på lugten af parfume eller cologne

Solnedgang

 

Det kan virke meget lusket, hvis din partner kommer hjem og lugter af en parfume, der vel at mærke ikke er din! Dog kan der findes andre forklaringer – hold øje med, om det gentager sig, og konfronter ham med det, hvis det bliver ved.

Makeup på hans tøj

Hold øje med spor af makeup på tøjet, for eksempel foundation, pudder, læbestift, mascara eller eyeliner.

Hvad med jeres sexliv?

Med utroskab følger som regel mindre sex. Det sker måske ikke med det samme, men langsomt vil lidenskaben forsvinde fra jeres dagligdag i takt med, at din kæreste bliver mere og mere optaget af sin affære.

Overarbejde og opfundne rejser

Har din partner pludselig været nødt til at rejse meget med jobbet? Har han været nødt til at arbejde sent mange uger i træk? Hvis du har svært ved at få en troværdig forklaring ud af ham, foregår der måske mere, end han indrømmer. Utroskab finder ikke kun sted om natten, men kan ligeså godt foregå i frokostpausen eller om eftermiddagen, hvor du ikke aner uråd.

Mange gaver

Papirdukker

 

Er din partner begyndt at give dig en masse uventede gaver, dyre smykker, blomster, eller noget andet, der har betydning for dig? – og alle med et kærligt udtryk? Ofte kan dette skyldes skyldfølelse, som han prøver at lette ved at købe dig ting . Vær særligt opmærksom hvis din partner ikke tidligere havde for vane at give dig tilfældige gaver.

Vi håber, at du har fået glæde af disse 8 tegn på, at din partner er utro!

Det kan interessere dig ...
Hvad skal du gøre, hvis din partner er utro?
Bedre Livsstil
Læs den på Bedre Livsstil
Hvad skal du gøre, hvis din partner er utro?

Selvom du tror, ​​du er klar over, hvad du ville gøre, hvis din partner var dig utro, er chancen for, at du ville være i tvivl, være stor.


Alle citerede kilder blev grundigt gennemgået af vores team for at sikre deres kvalitet, pålidelighed, aktualitet og validitet. Bibliografien i denne artikel blev betragtet som pålidelig og af akademisk eller videnskabelig nøjagtighed.


  • Vanegas Osorio, J. H. (2011). La dinámica vincular celos-infidelidad. Pensamiento Psicológico.
  • Jomairy González Galarza, A. M.-T. y D. M. O. (2009). Factores Psicologicos de la Infidelidad, Factores psicológicos asociados a la infidelidad sexual y/o emocional y su relación a la búsqueda de sensaciones en parejas puertorriqueñas. Revista Puertorriqueña de Psicología.
  • Canto, J. M., García-Leiva, P., Perles, F., San Martín, J. E., & Ruiz, M. (2009). Los celos en la infidelidad emocional y en la infidelidad sexual: Una perspectiva sociocognitivista. Revista de Psicologia Social. https://doi.org/10.1174/021347409789050542

Indholdet på denne side er udelukkende til information. På intet tidspunkt tjener det til at facilitere eller erstatte diagnoser, behandlinger eller anbefalinger fra en fagperson. Tal med en betroet specialist, hvis du har nogen tvivl, og søg deres godkendelse, før du prøver en metode.