Sådan får du de ideelle mavemuskler

Det er virkelig vigtigt at dedikere dig til dit mål. Udover motion, skal du spise en sund, afbalanceret kost for de bedste resultater.
Sådan får du de ideelle mavemuskler
Carlos Fabián Avila

Bedømt og godkendt af læge Carlos Fabián Avila.

Sidste ændring: 11 oktober, 2022

En flad mave med ideelle mavemuskler og en formet figur er noget, der kræver en vedholdende indsats og en række lokaliserede øvelser der skal udføres ofte.

Men for dem, der kæmper for de ideelle ideelle mavemuskler, er der tidspunkter, hvor du føler dig frustreret over, at du ikke får mavemusklerne som i dine drømme. Hvorfor det?

Alle er i stand til at få ideelle mavemuskler, du er bare nødt til at vide, hvordan man gør det. De, der ikke når deres mål når det ikke, fordi de ikke ved, hvordan man designer den rigtige rutine og de giver op.

Når det kommer til formning af denne del af kroppen, skal du være smart omkring det, før du begynder. Derfor vil vi dele de nøgler, du skal bruge for at nå dit mål.

Forbrænd fedt og få de ideelle mavemuskler

Få ideelle mavemuskler ved at dyrke fedtforbrændende motion

En af grundene til det tager for evigt for dine mavemuskler at fremtræde er, fordi fedtet er akkumuleret i denne del af kroppen og dækker over dem

Hvis dette overskydende fedt ikke bliver elimineret, vil de tusindvis af gentagelser af lokaliserede øvelser være helt forgæves, og du vil aldrig se resultater.

For succesfuldt at fjerne overskydende vægt og fedt du bliver nødt til at indarbejde højintensive kardiovaskulære øvelser ind i din rutine og reducere mængden af kalorier du indtager.

Besøg denne artikel:

7 skridt til at slå mavefedt

Vær vedholdende

Maven er en del af kroppen, hvor fedtet har tendens til at akkumulere sig mest, og når det sker, er det virkelig svært at fjerne det.

For at nå dine mål, skal du være vedholdende og fjerne de hindringer, der blokerer din vej og undgå fristelser.

Suppler din træning med en afbalanceret kost og vær disciplineret med den livsstil, du har valgt.

Træn 4 dage om ugen som maksimum

3-boejninger

Det er en fejl at træne dine mave 7 dage om ugen, især når kroppen ikke er vant til denne form for fysisk aktivitet.

Overtræning af mavemusklerne forårsager kronisk træthed og i sidste ende vil du ende med at betale for det. Det er bedst at træne mavemuskler 3-4 gange om ugen, og derefter træne andre muskelgrupper på de andre dage.

Husk, at en træning af hele kroppen er påkrævet som ideen bag at få muskelmasse og toning.

Varier øvelserne

De klassiske mavemuskel øvelser kendt som bøjninger er de mest grundlæggende i enhver rutine. Sandheden er, at de ikke er de eneste øvelser, der er effektive.

At for at give form til maven, bliver du nødt til at arbejde bestemte muskelgrupper ud over blot mavemusklerne for at få en fast mave.

Ved blot at udføre bøjninger (ligge på ryggen og hæve torso) i de nedre mavemuskler, vil de resterende mavemuskler ikke blive trænet nok, og resultaterne vil være dårlig.

3-planken

For de bedste resultater, så indarbejd en øvelse såsom planken:

  • Liggende på maven, hæv din krop op på dine albuer og tæer, holde din ryg lige og sammentræk dine mavemuskler i 30 sekunder.
  • Du kan også gøre dette på din side eller skubbe dig fra den ene side til den anden.

Du kan også lave øvelser som:

  • Mavebøjninger
  • Cykling
  • Ben løft
  • Arm løft
  • Medicinboldøvelser

Øg intensiteten

Start af en maveøvelses rutine er ikke let og kræver tid for kroppen at tilpasse sig og forbedre sin evne til at udføre den.

Du bør starte med en blid rutine, som ikke vil overanstrenge kroppen eller forårsage spændinger. Men når musklerne kan udstå mere intensitet, er det vigtigt at øge den, mens kroppen stadig er i stand til at udføre øvelsen korrekt.

Du skal vide, hvordan man stimulere musklerne med forskellige typer af øvelser på forskellige intensitetsniveauer.

Ernæring er vigtig hvis du vil have ideelle mavemuskler

4-ernaering

Vi må ikke glemme at nævne ernæring på denne liste. Ligegyldigt hvor intenst du træner, hvis du ikke forbedrer din kost, så vil du ikke nå dine mål.

Hold følgende i tankerne:

  • Eliminer alle unødvendige eller usunde fedtstoffer.
  • Forsøg at reducere mængden af kulhydrater du indtager.
  • Implementer en kost baseret på frugt, grøntsager, proteiner, vand og korn.

Er du klar til at træne dig til ideelle mavemuskler?


Denne tekst er kun til informationsformål og erstatter ikke konsultation med en professionel. Hvis du er i tvivl, så konsulter din specialist.